Libnet.ro
UNICEF

10:45

Afganistan: Cel putin trei morti, in urma unui atac cu masina-capcana langa aeroportul din Kabul

B1 B1,
Afganistan: Cel putin trei morti, in urma unui atac cu masina-capcana langa aeroportul din Kabul

Cel putin trei civili au murit in urma exploziei unei masini-capcana, in paropiere de aeroportul din Kabul, informeaza Reuters. Cel mai probabil, atacul a vizat militari NATO, arata sursa citata. Potrivit primel. continuă pe B1

Cel putin doi morti dupa coliziunea dintre un tren si un camion in Germania

Cel putin doua persoane au murit si alte 20 au fost ranite in vestul Germaniei dupa ce un tren a intrat in coliziune cu un camion la o trecere la nivel cu calea ferata, a anuntat politia, potrivit BBC News.

Afganistan: Cinci morti, printre care si un cetatean american, in urma unui atac armat asupra unui hotel din Kabul

Cinci oameni, printre care si un cetatean american, au fost ucisi, iar alet cinci persoane au fost ranite, miercuri, dupa ce trei barbati inarmati au luat cu asalt un hotel din Kabul, unde avea loc un concert.

Un autobuz plin cu pasageri s-a rasturnat intr-o prapastie din China. Cel putin 30 de oameni au murit

Cel putin 30 de persoane si-au pierdut viata dupa ce un autobuz cu mai mult de 40 de pasageri la bord a derapat si a cazut intr-o prapastie adanca din nord-vestul Chinei, provincia Shaanxi. Autoritatile au.

Pakistan. Raidurile aeriene ale armatei au ucis cel putin 17 militanti talibani

Atacurile aeriene ale armatei pakistaneze au ucis cel putin 17 militanti talibani, din zonele tribale situate in apropiere de granita cu Afganistanul, informeaza AFP. Raidurile aeriene fac parte dintr-o operatiune.

Un copil a murit in urma unui accident produs in timp ce calarea un cal la un centru Ciorogarla

Un copil a murit in urma unui accident suferit in timp ce calarea un cal la un centru din Ciorogarla, informeaza Mediafax. La sosirea medicilor, copilul era in stop cardiorespirator. intr-o prima etapa s-a.

Cinci morti, intre care un cetatean american, in urma unui incident armat la Kabul

Trei barbati inarmati au luat cu asalt, miercuri, un hotel din Kabul, omorand mai multe persoane, intre care un cetatean american, care asistau la un concert de muzica traditionala afgana, a anuntat seful politiei din Kabul, Abdul Rahman Rahimi, citat de CNN, potrivit Mediafax.

Parlamentul german, tinta unui atac cibernetic

Un atac cibernetic a vizat parlamentul german, iar echipe de experti in securitate informatica incearca stabilirea pagubelor si sa gaseasca modalitati de restabilire a securitatii, scrie Agerpres. Experti.

Parlamentul german, tinta unui ATAC cibernetic

Un atac cibernetic a vizat serverul parlamentului german si echipe de experti in securitate informatica incearca sa stabileasca nivelul pagubelor si sa gaseasca o modalitate de a restabili securitatea, a .

Depasire periculoasa. O femeie si un minor, raniti in urma unui accident rutier petrecut pe DN 25

Accidentul rutier soldat cu doua victime s-a petrecut pe DN 25. O femeie de 37 de ani a fost transportata de urgenta la Spital, aceasta fiind in coma profunda. De asemenea, un minor de 14 ani a fost ranit in urma impactului.

ştiri de la B1

actualitate, 10:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,229 seconds )