Libnet.ro
UNICEF

09:01

Comisia de Apel a redus depunctarile pentru CFR Cluj si Rapid

Online Sport Online Sport,
Comisia de Apel a redus depunctarile pentru CFR Cluj si Rapid

Comisia de Apel a Sistemului National de Licentiere din cadrul FRF a anuntat, vineri, cu cate puncte in minus vor porni la drum in viitorul sezon echipele din cauza datoriilor acumulate catre jucatori si catre terti. continuă pe Online Sport

FOTBAL: CFR Cluj, Petrolul, Rapid Bucuresti si ASA Tg Mures sunt cele patru formatii care au fost depunctate din cauza restantelor financiare

Comisia de Fond a Sistemului National de Licentiere a decis penalizarea pentru sezonul viitor a patru formatii, iar CFR Cluj va incepe competitia in Liga 1 cu 9 puncte. Rapid, ASA Tg. Mures si Petrolul vor fi si depunctate cu cate 6 puncte, cu mentiunea ca gruparea ploiesteana a primit si o penalitate sportiva de 120. 000 de lei.

Ce lovitura!CFR Cluj, minus 9 puncte, Rapid, ASA Targu Mures si Petrolul, depunctate cu cate 6 puncte din sezonul viitor

CFR Cluj va porni sezonul viitor al Ligii I cu minus 9 puncte, iar gruparile Rapid, ASA Targu Mures si Petrolul Ploiesti vor avea un handicap de cate 6 puncte, a decis Comisia de fond a Sistemului National de Licentiere, au declarat pentru News. ro surse din cadrul FRF.

Penalizari in masa pentru mai multe echipe de fotbal in sezonul viitor. Care sunt cluburile si ce sanctiuni s-au hotarat pentru fiecare

Sezonul viitor mai multe formatii vor incepe campionatul cu penalizari. Comisia de Fond a Sistemului National de Licentiere a hotarat ca CFR Cluj, Rapid ASA Targu Mures si Petrolul sa fie.

CFR Cluj, ASA Tg Mures, Petrolul Ploiesti si Rapid, depunctate de prima instanta a Comisiei de Licentiere

Cluburile CFR Cluj, ASA Targu Mures, Petrolul Ploiesti si Rapid au primit sanctiuni cu depunctarea in urmatorul sezon pentru neindeplinirea criteriilor financiare din partea instantei de fond a Comisiei de Licentiere, au declarat, miercuri, pentru Agerpres, surse din cadrul Federatiei Romane de Fotbal.

CFR Cluj, ASA Tg Mures, Petrolul Ploiesti si Rapid, depunctate in urmatorul sezon

Cluburile CFR Cluj, ASA Targu Mures, Petrolul Ploiesti si Rapid au primit sanctiuni cu depunctarea in urmatorul sezon pentru neindeplinirea criteriilor financiare din partea instantei de fond a Co.

CFR Cluj administreaza o infrangere severa Craiovei. Locul de Liga Europa se joaca in ultima etapa

Castigatoarea Cupei Romaniei, CFR Cluj, s-a despartit de fanii din Gruia cu o victorie categorica, scor 4-0 0-0), cu CSU Craiova, una dintre aspirantele la un loc in viitoarea editie a cupelor europene.

ştiri de la Online Sport

actualitate, 09:01

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2215 seconds )