Libnet.ro
UNICEF

22:00

Comisia Europeana a trecut la metode biblice pentru a convinge Guvernul Romaniei sa dubleze folosirea instrumentelor financiare UE. Domnule ministru, draga Eugen, nu stiu cat de credincios esti... Celui care n-are i se va lua!

Hotnews Hotnews,
 Comisia Europeana a trecut la metode biblice pentru a convinge Guvernul Romaniei sa dubleze folosirea instrumentelor financiare UE. Domnule ministru, draga Eugen, nu stiu cat de credincios esti... Celui care n-are i se va lua!

Comisarul european pentru politica regionala, Corina Cretu, s-a vazut nevoita, joi, la Bucuresti, sa foloseasca Pilda talantilor din Biblie pentru a convinge Guvernul Ponta asupra importantei instrumentelor financiare europene pentru finantarea IMM-urilor, avertizandu-l pe ministrul Fondurilor Europene, Eugen Teodorovici, ca celui care nu are destul i se va lua si putinul pe care il are. Guvernul lucreaza, insa, la crearea unei banci de dezvoltare a statului, care sa ofere propriile instrumente financiare IMM-urilor si altor beneficiari, pentru accesarea fondurilor europene, a aratat Teodorovici. continuă pe Hotnews

Transporturile prezinta la Comisia Europeana Strategia de Implementare care stabileste prioritatea proiectelor din Master Plan, desi nu au prezentat-o inca publicului din tara / Forumistii raspund si prezinta propria varianta a documentului cheie. Cum ar

Ministerul Transporturilor va purta discutii miercuri si joi la Comisia Europeana pe marginea variantei finale a Master Planului de Transport si a Strategiei de Implementare a proiectelor, documentul cheie care stabileste prioritizarea proiectelor, etapizarea in timp si structura surselor de finantare pentru fiecare proiect in parte. Cu toate acestea, acest ultim document foarte important nu a fost facut public de catre autoritatile de la Transporturi, iar comunitatea pasionatilor de infrastructura sanctioneaza lipsa de transparenta a autoritatilor. In schimb, forumistii pun pe masa propria lor versiune despre cum ar trebui sa arate Strategia de Implementare pentru proiectele de autostrazi in urmatorii ani, explicand in detaliu perioadele de realizare si structura de finantare pentru fiecare proiect. Vezi in articol ce Strategie pentru Autostrazi propun forumistii si cum ar putea ajunge Romania in 2022 cu circa 2. 000 de km de drumuri rapide.

ştiri din Economie

ştiri de la Hotnews

actualitate, 22:00

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2103 seconds )