Libnet.ro
UNICEF

12:45

Comitetul Judetean pentru Situatii de Urgenta Timis propune carantina pentru doua orase

B1 B1,
Comitetul Judetean pentru Situatii de Urgenta Timis propune carantina pentru doua orase

CJSU Timis a decis in cursul serii de vineri sa solicite Centrului National de Coordonare si Conducere a Interventiei emiterea Ordinelor Comandamentului Actiunii privind instituirea masurii de carantina zonala. continuă pe B1

Restrictii in mai multe localitati din Olt. Ce hotarari a luat Comitetul Judetean pentru Situatii de Urgenta

Vineri, Comitetul Judetean pentru Situatii de Urgenta Olt a adoptat Hotararea nr. 2020, referitoare la introducerea de restrictii in vederea combaterii si prevenirii raspandirii infectarilor cu.

A murit seful Inspectoratului pentru Situatii de Urgenta Constanta. Avea 57 de ani si era diagnosticat cu COVID-19

Seful Inspectoratului pentru Situatii de Urgenta Dobrogea, Daniel-Gheorghe Popa, a murit dupa ce fusese confirmat cu COVID-19 si era internat intr-un spital din Capitala, au confirmat pentru Mediafax surse locale.

Noua localitati din Timis ar urma sa intre in carantina

Noua localitati din Timis ar urma sa intre in carantina, iar decizia va fi luata miercuri de Comitetul Judetean pentru Situatii de Urgenta, dupa ce a primit avizul Institutului National de Sanatate Publica. in toate aceste localitati rata de infectare a depasit 6 la mia de locuitori. Si in Timisoara coeficientul de infectare cu SARS-CoV-2 se apropia marti de 6 la mia de locuitori in ultimele 14 zile, iar primarul Dominic Fritz spunea ca este putin probabil sa poata fi evitata carantinarea orasului.

Balbaieli in carantinarea a 8 localitati din Timis. Carantina, anuntata cu o ora si jumatate inainte, la 03:45

Balbaieli in Timis, cu privire la carantinarea a 13 localitati. Ieri, Comitetul National pentru Situatii de Urgenta a transmis la 03:45 decizia, ca peste o ora si 15 minute se instituie carantina in mai multe localitati. Decizia anuntata in ultimul moment pare ca a dat totul peste cap.

Haos total in Timis. Zeci de mii de oameni, anuntati la ora 4 dimineata ca intra in carantina de la ora 5

Comitetul National pentru Situatii de Urgenta a aprobat intrarea in carantina a opt localitati din judetul Timis. Prefectura a anuntat ca masura intra in vigoare din data de 6 noiembrie ora 00. Ulterior, a revenit la ora 3. 45, anuntand ca se intra in carantina intr-o ora si 15 minute.

CNSU propune purtarea mastii in spatii deschise in localitatile din judetele unde rata depaseste 1,51.000

Comitetul National pentru Situatii de Urgenta CNSU) a aprobat, luni seara, Hotararea nr. 51, prin care propune portul obligatoriu al mastii de protectie in localitatile din judetele unde rata infectarii cu noul coronavirus depaseste 1,5 la mia de locuitori, conform Agerpres.

Orasul Ovidiu intra in carantina. Incidenta infectarii cu SARS-CoV-2 este mai mare de 61.000 de locuitori

In cadrul sedintei Comitetului Judetean pentru Situatii de Urgenta s-a decis carantinarea orasului Ovidiu, in urma unei analize de risc realizate de DSP Constanta, analiza avizata pozitiv si de Institutul National de Sanatate Publica.

Scolile din comuna Gheorghe Doja au fost inchise dupa ce rata de infectare cu COVID-19 a ajuns la 3,53

Comitetul Judetean pentru Situatii de Urgenta Ialomita a emis Hotararea nr. 99 prin care se aproba trecerea la scenariul 3 de functionare pentru toate unitatile de invatamant preuniversitar de pe raza comunei Gheorghe Doja, pentru o perioada de 14 zile, incepand cu 5 noiembrie 2020. in comuna Gheorghe Doja rata incidentei cumulate a cazurilor de COVID 19 in ultimele 14 zile este de 3,53.

Masca obligatorie, scoala online si alte restrictii instituite in mai multe localitati din Ilfov, intre care Bragadiru, Mogosoaia si Popesti-Leordeni

Comitetul Judetean pentru Situatii de Urgenta Ilfov a dispus, in sedinta extraordinara de joi, mai multe masuri pentru populatie, in context pandemic, avand in vedere cresterea incidentei cazurilor de infectare in ultimele 14 zile. Masurile vizeaza mai multe localitati si sunt instituite pentru urmatoarele doua saptamani.

Restrictii dure pe timpul noptii in patru orase si doua comune din Alba unde incidenta a depasit 6 cazuri de COVID-19 la mia de locuitori

Comitetul Judetean pentru Situatii de Urgenta Alba a adoptat joi seara o hotarare prin care se restrictioneaza circulatia persoanelor, pe timpul noptii, in intervalul 23. 00, in patru orase si doua comune.

ştiri de la B1

actualitate, 12:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2154 seconds )