Libnet.ro
UNICEF

11:00

Compania aeriana Ryanair anuleaza 150 de zboruri. Care este MOTIVUL

B1 B1,
Compania aeriana Ryanair anuleaza 150 de zboruri. Care este MOTIVUL

Compania aeriana Ryanair va anula, miercuri, 150 de zboruri din si spre Germania, din cauza grevei pilotilor si insotitorilor de bord. Mai mult, majoritatea celor 400 de piloti si 1. 000 de insotitori de. continuă pe B1

Compania aeriana italiana Ernest Airlines isi intrerupe temporar toate zborurile in Romania, incepand din 8 octombrie

Compania aeriana italiana Ernest Airlines isi intrerupe temporar toate zborurile in Romania, din 8 octombrie, urmand sa le reia la finalul lunii martie 2019, cu mai multe destinatii din Italia spre Romania. Decizia a fost luata in contextul unui plan de imbunatatire, care include si extinderea flotei.

Publicatia australiana The Herald Sun nu considera rasist desenul n care este caricaturizata Serena Williams

Tabloidul The Herald Sun cu sediul la Melbourne, care a publicat caricatura semnata de Mark Knight in care o infatiseaza Serena Williams distrugand racheta pe teren in finala de la U. Open pierduta in fata jucatoarei Naomi Osaka, crede ca desenul nu este rasist.

Care este cel mai razbunator nativ din zodiac

Razbunarea, de cele mai multe ori, se invarte in jurul dragostei. Cei mai multi recurg la razbunari atunci cand au fost tradati. Care e cea mai razbunatoare zodie a spus Mihai Voropchievici la Adevaruri.

Firea: Unde era Dragnea cand Viktor Orban si Tokes atacau Romania? Sa nu ne batem care este roman mai pur

Primarul Capitalei, Gabriela Firea, se intreaba de ce Liviu Dragnea, daca tot se lauda ca este un mare patriot, nu a reactionat la atacurile premierului maghiar Viktor Orban la adresa Romaniei sau de ce.

O noua fotografie cu Liviu Dragnea si George Maior: Care este povestea din spatele acesteia (FOTO)

In contextul in care Victor Ponta a prezentat o fotografie care ii arata pe Liviu Dragnea, George Maior si Laura Codruta Kovesi participand la acelasi eveniment, pentru a aratat minciuna privind asa zisa.

Care este, de fapt, starea de sanatate a lui Igor Dodon, dupa accidentul rutier in care a fost implicat

Presedintele moldovean Igor Dodon, care a fost implicat duminica intr-unaccident rutier, ar fi suferit rani mai grave decat a lasat sa se inteleaga in mesajul transmis duminica imediat dupa eveniment,.

Dezvaluiri despre omul care a facut pariu cu Dragnea. Care este de fapt adevarata fata a acestuia

Andreea Sava a prezentat sambata seara evolutia personajelor din momentele-cheie ale ultimului an. Taximetristul care a mers cu naveta de bere la Dragnea a fost surprins cu familia in Statele Unite. Pe 9 in apr.

ştiri de la B1

actualitate, 11:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2273 seconds )