Libnet.ro
UNICEF

01:05

Comparat cu Stefan cel Mare, Reghecampf a fost lasat fara reactie

Online Sport Online Sport,
Comparat cu Stefan cel Mare, Reghecampf a fost lasat fara reactie

Suprins de comparatia cu domnitorul Moldovei Stefan cel Mare pentru infrangerea pe care l-a aplicat-o turcilor de la Osmanlispor, Laurentiu Reghecampf a avut o reactie neasteptata la conferinta de presa de joi seara. continuă pe Online Sport

Oficial ONU: in ultimii 26 ani, Romania a pierdut peste UN TRILION de euro, mai mult decat a pierdut de la Stefan cel Mare pana-n 89. Romania nu mai e un stat, ci o corporatie condusa de straini. Romania nu mai detine nimic

Romania a fost vanduta de cei care au preluat puterea in 1989 si apoi si-au dat-o unul altuia timp de 26 de ani, Romania nu mai detine nimic, nu are economie. Acestea sunt doar.

Probleme in Stefan Cel Mare: Dinamo, invinsa categoric de CFR Cluj

Dupa victoria rasunatoare din sferturile Cupei Ligii, scor 5-2, contra Astrei, Dinamo nu si-a mai regasit pofta de joc si a fost invinsa de CFR Cluj, luni seara, in ultimul meci al etapei a.

CFR Cluj, victorie autoritara in Stefan cel Mare

In ultima partida a etapei a 16-a din Liga 1, CFR Cluj s-a impus cu 2-0 1-0) in fata lui Dinamo chiar pe terenul echipei bucurestene.

Prima infrangere a lui Stefan cel Mare: asediul asupra Cetatii Chilia din 1462 i-a cauzat o rana care l-a chinuit toata viata

In vara anului 1462, domnitorul moldovean a asediat Cetatea Chilia, insa fara succes. Pe langa faptul ca a fost invins, Stefan s-a ales cu o rana care l-a chinuit pana la sfarsitul vietii sale.

FOTO A fost dat in folosinta pasajul subteran care leaga strada Stefan cel Mare de Oncea, pe sub calea ferata

S-au finalizat lucrarile la trecerea denivelata pe sub liniile de cale ferata Oradea - Episcopia Bihor, din zona strazii Secarei. Tunelul a fost dat in folosinta in mod oficial.

ştiri de la Online Sport

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2037 seconds )