Libnet.ro
UNICEF

00:07

Competitia Masina Anului in Romania a ajuns la editia aniversara cu numarul 15

Auto Ro Auto Ro,
Competitia Masina Anului in Romania a ajuns la editia aniversara cu numarul 15

Renault Captur a castigat titlul Masina Anului 2012 in Romania. Juriul desemnat de Asociatia Presei Auto din Romania APAR) a oferit 155 de puncte pentru Renault Captur, in timp ce ocupanta locului 2, Peugeot 308, s-a situat la numai un punct de castigator, aceasta fiind cea mai mica diferenta din istoria concursului. continuă pe Auto Ro

Masina Anului in Europa: Vezi cele sapte finaliste. Va fi anul lui Tesla Model S?.

Concursul Masina Anului in Europa, editia 2014, si-a anuntat deja cele sapte modele finaliste, urmand ca in cadrul Salonului Audo de la Geneva, pe 3 martie, sa fie anuntat marele castigator. Car Of The Year COTY) a ajuns in 2013 la 50 de ani de existenta, de-a lungul timpului fiind premiate mai ales masini ale unor marci de volum si ale constructorilor de top. Totusi in editia din 2014, probabil o premiera din acest punct de vedere, printre cele sapte finaliste nu se afla niciun model al .

Renault Captur a fost desemnata Masina Anului 2014 in Romania

Renault Captur a fost desemnata Masina Anului 2014 in Romania de catre Asociatia Presei Auto din Romania APAR). Renault Captur a obtinut 155 de puncte si a ocupat primul loc in clasamentul celei de-a cinsprezecea editii a competitiei organizata de APAR.

ştiri din Auto

ştiri de la Auto Ro

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2459 seconds )