Libnet.ro
UNICEF

11:30

Computere fara Internet, spionate de Agentia americana pentru Securitatea Nationala

Adevărul Adevărul,
Computere fara Internet, spionate de Agentia americana pentru Securitatea Nationala

Sute de mii de computere care nu erau conectate la Internet au fost spionate de catre Agentia americana pentru Securitatea Nationala NSA), se arata in cadrul unor noi dezvaluiri facute de ziarul The New York Times pe baza rapoartelor furnizate de fostul consultant Edward Snowden. continuă pe Adevărul

Computere neconectate la Internet, spionate de Agentia americana pentru Securitatea Nationala

Sute de mii de computere care nu erau conectate la Internet au fost spionate de catre Agentia americana pentru Securitatea Nationala NSA), se arata in cadrul unor noi dezvaluiri facute de ziarul The New York Times pe baza rapoartelor furnizate de fostul consultant Edward Snowden.

NSA poate accesa computerele si fara Internet.

Agentia americana de Securitate Nationala NSA) poate avea acces la calculatoare, printr-un sistem de unde radio, relateaza Mediafax. Potrivit cotidianului The New York Times, Agentia americana de Securitate Nationala a implantat in aproape 100. 000 de calculatoare din intreaga lume un program care permite supravegherea acestor calculatoare, dar si lansarea de atacuri cibernetice. In majoritatea cazurilor, programul este implantat in urma accesului la retelele informatice, adauga The New York .

ştiri de la Adevărul

actualitate, 11:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2021 seconds )