Libnet.ro
UNICEF

05:15

Concediu distrus din cauza unui generator de curent vechi de 30 de ani: Proprietarul hotelului spune ca se incearca scoaterea lui din afaceri

B1 B1,
Concediu distrus din cauza unui generator de curent vechi de 30 de ani: Proprietarul hotelului spune ca se incearca scoaterea lui din afaceri

Un generator de curent montat de patronul unui complex hotelier, in statiunea Mamaia a devenit inamicul numarul 1 pentru turistii care se plang ca le-a fost stricat concediul din cauza zgomotului infernal se aude. continuă pe B1

Peste 1.500 de oameni au fost EVACUATI in Spania, din cauza unui incendiu de vegetatie

Autoritatile spaniole au evacuat peste 1. 500 de persoane din cauza unui puternic incendiu de vegetatie.

Solistul Ilie Micolov a stat cinci saptamani in spital cu perfuzii din cauza unui sirop de slabit

Cazul solistului Ilie Micolov, ajuns la 184 de kilograme, a fost intens mediatizat. El a devenit tinta reprezentantilor unei firme care vinde produse de slabit si, dupa ce a luat o gura dintr-o sticluta, artistul.

California: Peste 13.000 de oameni, indemnati sa paraseasca locuintele din cauza incendiilor

Autoritatile au indemnat peste 13. 000 de persoane sa paraseasca locuintele din cauza incendiilor care continua sa devasteze California. Cel mai mare incendiu, numit Rocky, aparut din cauza secetei, a distrus.

Spania: Circa 1.400 de persoane au fost evacuate in regiunea Extremadura din cauza izbucnirii unui incendiu

Circa 1. 400 de persoane au fost evacuate in cursul noptii de joi spre vineri in regiunea spaniola Extremadura din cauza izbucnirii unui incendiu. Pompierii nu reusisera sa controleze flacarile, actiunea fiind.

Zeci de nave sunt blocate la Corabia, din cauza scaderii nivelului apei: Portul Comercial Corabia, inchis din cauza secetei (VIDEO)

Zeci de nave sunt blocate din cauza secetei la Corabia. Seceta a inchis Portul Comercial Corabia, folosit de obicei pentru transportul fluvial al produselor agricole, informeaza B1 TV. Din cauza scaderii.

Mehedinti: Activitatea combinatului de Apa Grea ar putea fi intrerupta din cauza lipsei de combustibil

Activitatea combinatului de Apa Grea din Mehedinti ar putea fi intrerupta din cauza lipsei de combustibil, iar situatia ar duce la o emisie de gaze toxice in atmosfera care ar pune in pericol viata celor peste.

17 convoaie stationeaza la Zimnicea din cauza nivelului scazut al Dunarii

17 convoaie stationeaza in zona Zimnicea, din cauza cotelor scazute ale Dunarii.

17 convoaie sunt BLOCATE la Zimnicea din cauza nivelului scazut al Dunarii

17 convoaie stationeaza in zona Zimnicea, din cauza cotelor scazute ale Dunarii.

CARNAGIU in India, dupa ce doua trenuri au DERAIAT din cauza inundatiilor

Cel putin 20 de persoane au murit si alte 100 au fost ranite in India, dupa ce doua trenuri expres au deraiat, in noaptea de marti spre miercuri, din cauza inundatiilor.

Profitul BMW scade din cauza costurilor mari

Profitul net al BMW AG, cel mai mare producator mondial de automobile de lux, a scazut cu 1% in trimestrul al doilea din 2015, din cauza costurilor mai ridicate cu lansarea noilor modele si a slabirii pietei din China.

ştiri de la B1

actualitate, 05:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,21 seconds )