Libnet.ro
UNICEF

08:15

Sinteza Zilei. Care este legatura dintre Adriean Videanu si sultanul din Brunei

Antena3 Antena3,
Sinteza Zilei. Care este legatura dintre Adriean Videanu si sultanul din Brunei

Mihai Gadea a prezentat, in editie de miercuri seara a emisiunii Sinteza Zilei, modul in care si-a construit Adriean Videanu averea si mega-afacerea sacu marmura, precum si legaturile sale cu cel mai bogat om. continuă pe Antena3

Sinteza Zilei. Care este legatura dintre Adriean Videanu si sultanul Brunei

Mihai Gadea a prezentat, la Sinteza Zilei, modul in care si-a construit Adriean Videanu averea si mega-afacerea cu marmura, precum si care sunt legaturile sale cu cel mai bogat om de pe Planeta, sultanul.

Sinteza Zilei: Imagini cu unul dintre cei mai bogati oameni al planetei

Sultanul din Brunei este unul dintre cei mai fericiti pamanteni: are cea mai mare avere de pe planeta, a strans o colectie impresionanta de masini, iar tara pe care o stapaneste este invidiata pentru .

Sinteza Zilei: Imagini cu cel mai bogat om al planetei

Sultanul din Brunei este unul dintre cei mai fericiti pamanteni: are cea mai mare avere de pe planeta, a strans o colectie impresionanta de masini, iar tara pe care o stapaneste este invidiata pentru .

Sinteza zilei: Imperiu cladit pe o sinucidere suspecta. Dezvaluiri despre afacerile vaduvei Regelui tutunului

Mihai Gadea a prezentat, la Sinteza zilei, imagini cu un imperiu construit pe o sinucidere controversata care a avut loc in urma cu noua ani. Este vorba despre imperiul vaduvei Regelui tutunului, Stana.

Sinteza zilei: Domeniul impresionant al lui Crin Halaicu de la Mogosoaia

Mihai Gadea a prezentat, la Sinteza zilei, imagini cu palatul fostului primar ales al Capitalei, Crin Halaicu, care detine la Mogosoaia un domeniu imens. Halaicu este primul primar al Bucurestiului din epoca.

Sinteza zilei: Imagini cu imperiile hotiei baronilor locali

Mihai Gadea a prezentat, la Sinteza zilei, mai multe imagini cu vilele si domeniile bogatilor Romaniei, fie ei manelisti, interlopi sau politicieni, care ar trebui sa intre in vizorul ANAF. Vila cantaretului.

Mihai Gadea: Sinteza zilei, inca o seara lider de audienta pe intreaga piata

Mihai Gadea a prezentat, in editia de marti seara a emisiunii Sinteza zilei, cifrele Kantar Media care arata ca postul de televiziune Antena 3 a fost cel mai urmarit post TV din Romania, ieri seara. Potrivit.

Sinteza zilei: Discursul neurochirurgului american Ben Carson, la prima dezbatere a candidatilor republicani

Mihai Gadea a prezentat, la Sinteza zilei, un scurt fragment din discursul lui Ben Carson, candidat la prezidentialele din SUA, care a participat la prima dezbatere a candidatilor republicani, in Cleveland,.

Sinteza zilei: Metode mafiote de protejare a averii

Mihai Gadea a prezentat, la Sinteza zilei, cateva metode mafiote de protejare a averii, metode aplicate si de afaceristii din RomaniaPrima metoda: DIVORTULSe separa lucrurile, e o metoda brevetata de mafie.

Sinteza Zilei. Cele mai mari averi ale manelistilor

Mihai Gadea a prezentat, in editia de duminica a emisiunii Sinteza Zilei, cele mai mari averi ale manelistilor. ANAF a anuntat recent ca a declansat ofensiva impotriva romanilor cu averi mari si ca urmeaz.

ştiri de la Antena3

actualitate, 08:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2097 seconds )