Libnet.ro
UNICEF

05:00

Conflictul din Yemen, departe de final. 28 de civili ucisi in raiduri asupra Sanaa

Antena3 Antena3,
Conflictul din Yemen, departe de final. 28 de civili ucisi in raiduri asupra Sanaa

Cel putin 28 de civili au fost ucisi luni in explozii uriase urmate dupa doua raiduri ale coalitiei conduse de Arabia Saudita contra unui depozit de rachete la Sanaa, in a 27-a zi de conflict in Yemen, . continuă pe Antena3

MAE: Alti 9 cetateni romani au ajuns in siguranta in Romania, dupa ce au fost evacuati din Yemen

Continua evacuarea romanilor din Yemen. Ministerul Afacerilor Externe a confirmat faptul ca alti noua cetateni romani au ajuns in siguranta in tara, informeaza B1 TV. O mama si doi copii, stabiliti in.

MAE a mai evacuat 9 romani din Yemen

Ministerul Afacerilor Externe informeaza ca, in cursul zilei de ieri, alti noua cetateni romani au fost evacuati din Yemen, numarul total al romanilor scosi din aceasta tara ajungand la 54 si noua membri de familie de cetatenie yemenita.

MAE a mai evacuat noua romani din Yemen; in total, 54 de cetateni romani au parasit aceasta tara

Ministerul Afacerilor Externe informeaza ca, in cursul zilei de vineri, al?i noua ceta?eni romani au fost evacuati din Yemen, numarul total al romanilor scosi din aceasta tara ajungand la 54 si 9 membri de.

Yemen: 18 civili, ucisi intr-un raid asupra capitalei

Cel putin 18 civili au fost ucisi si alti peste 300 raniti in capitala yemenita Sanaa, unde au avut loc explozii dupa doua raiduri aeriene impotriva unor depozite de arme si munitii intr-o baza de rachete, potrivit unor surse medicale, informeaza Mediafax.

MAE: in total, 54 de romani au fost extrasi din zona de conflict din Yemen

Ministerul Afacerilor Externe informeaza ca alti noua cetateni romani au fost evacuati din Yemen, numarul total al romanilor scosi din aceasta tara ajungand la 54 si 9 membri de familie de cetatenie yemenita, informeaza Mediafax.

Ce sanse are conflictul din Ucraina sa devina o noua regiune precum Transnistria

Razboiul din Donbas, in estul Ucrainei, se va incheia atunci cand Rusia isi va inceta interferenta, a declarat un expert militar rus, adaugand ca aceasta regiune nu va deveni o noua Transnistrie, relateaza agentia Zik , in pagina electronica.

ştiri de la Antena3

actualitate, 05:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2331 seconds )