Libnet.ro
UNICEF

12:31

Confruntare Iohannis Dancila: prima reactie a lui Theodor Paleologu. Le batjocuresc inteligenta!

Playtech Playtech,
Confruntare Iohannis Dancila: prima reactie a lui Theodor Paleologu. Le batjocuresc inteligenta!

Theodor Paleologu a intervenit pentru prima oara in polemica dintre Klaus Iohannis si Viorica Dancila. Dupa ce numarul oficial al voturilor i-a adus in prim-plan la prezidentiale pe Iohannis si Dancila, tema dezbaterii dintre cei doi este acum subiectul principal de discutie. Ce a spus candidatul PMP despre ce se petrece intre candidatii din turul . continuă pe Playtech

Viorica Dancila, prima reactie dupa votul de la prezidentiale: Nu am plans!

Viorica Dancila, candidata PSD la prezidentiale, a avut duminica, dupa ora 21:00, prima reactie. Sefa social-democratilor a reactionat dupa publicarea primelor rezultate exit-poll. Viorica Dancila a avut prima reactie dupa anuntarea primelor rezultate exit-poll. Asa este democratia, fiecare aprtid politic trebuie sa-si spuna punctul de vedere. Lupta noastra va fi pentru echilibru, pentru romani si .

Theodor Paleologu, prima reactie dupa votul la alegerile prezidentiale: Am dovedit ca suntem destepti si multi

Theodor Paleologu a obtinut 5,6% din voturile alegatorilor in primul tur al alegerilor prezidentiale. Candidatul PMP a oferit prima reactie dupa ce a aflat rezultatul Exit-Poll Curs-Avangarde, din care reiese ca presedintele Klaus Iohannis 39%) si Viorica Dancila 22,5%) merg in turul 2 de scrutin. Reactia lui Theodor Paleologu, dupa rezultatul Exit-Poll la alegerile prezidentiale .

Paleologu sustine ca nu va vota in turul doi al prezidentialelor in lipsa unei dezbateri Iohannis - Dancila

Theodor Paleologu a declarat ca nu va merge sa voteze la turul doi al prezidentialelor daca nu va exista o dezbatere intre Klaus Iohannis si Viorica Dancila. Daca nu exista nicio dezbatere electorala.

Alegeri prezidentiale 2019. Noi date provizorii pentru diaspora: Klaus Iohannis - 52,88%, Dan Barna - 27,59%, Theodor Paleologu - 6,42%

Klaus Iohannis a strans aproape 53% din voturile romanilor din diaspora, la alegerile prezidentiale, Dan Barna a ajuns la aproape 27,6% din voturi, iar pe locul al treilea este candidatul independent Theodor Paleologu, sustinut de PMP. Viorica Dancila a luat mai putin de 3 procente, arata datele centralizate de Autoritatea Electorala Permanenta AEP) din 825 din cele 838 de sectii din strainatate.

Paleologu spune ca nu va vota in turul doi al prezidentialelor in lipsa unei dezbateri Iohannis - Dancila

Theodor Paleologu, care s-a clasat pe locul 5 in primul tur al alegerilor prezidentiale, afirma ca nu se va duce sa voteze in turul doi in lipsa unei dezbateri intre Klaus Iohannis si Viorica Dancila.

ALEGERI PREZIDENTIALE Iohannis a castigat detasat la Chisinau, urmat de Theodor Paleologu (PMP)

Klaus Iohannis s-a aflat in preferintele romanilor de peste Prut la alegerile prezidentiale. Candidatul PNL a obtinut 76,9% din voturi la Chisinau, potrivit datelor Autoritatii Electorale Permanente. Pe.

Cine este si cum arata iubita lui Theodor Paleologu, candidatul la presedintia Romaniei

Theodor Paleologu, in varsta de 46 de ani, este candidat PMP la alegeri prezidentiale 2019. Nascut la 15 iulie 1973, la Bucuresti, este fiul regretatului scriitor Alexandru Paleologu, fost ambasador al Romaniei in Franta si fost senator PNL vreme de 12 ani. Theodor Paleologu este diplomat, om de cultura si om politic Cine este si .

ALEGERI PREZIDENTIALE 2019. Theodor Paleologu, declaratii dupa rezultatele EXIT-POLL: Cred ca e un rezultat foarte bun de la care se poate cladi pentru viitor

Theodor Paleologu, candidatul la prezidentiale din partea PMP, s-a aratat multumit de rezultatatele exit-poll, spunand ca e un rezultat foarte bun de la care se poate cladi pentru.

ALEGERI PREZIDENTIALE 2019 Theodor Paleologu: Am votat pentru o Romanie a respectului, pentru ca fiul meu sa aiba mai multe motive de a trai si a munci in Romania (VIDEO)

Theodor Paleologu, candidatul PMP la alegerile prezidentiale, a votat duminica, in jurul orei 10, laColegiul National Spiru Haret din Bucuresti. La iesirea din sectia de votare, prezidentiabilul.

Traian Basescu, mesaj flatant pentru Theodor Paleologu, pe final de cursa catre Cotroceni: Daca romanii au inteles ca au nevoie de un presedinte ca tine, vom vedea maine seara

Traian Basescu, fondatorul PMP, a avut un mesaj de final de campanie pentru candidatul formatiunii, Theodor Paleologu, prin care i-a multumit ca s-a inscris in aceasta cursa, dand Romaniei cea mai buna.

ştiri de la Playtech

actualitate, 12:31

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2729 seconds )