Libnet.ro
UNICEF

01:05

Confruntarile dintre armata ucraineana si rebelii prorusi din estul Ucrainei au facut 423 de morti, din aprilie

Antena3 Antena3,
Confruntarile dintre armata ucraineana si rebelii prorusi din estul Ucrainei au facut 423 de morti, din aprilie

Confruntarile dintre armata ucraineana si rebelii prorusi din estul Ucrainei au facut 423 de morti, civili si militari, in perioada 15 aprilie-20 iunie, a indicat marti secretarul general adjunct al ONU pentru. continuă pe Antena3

Peste 100 de persoane au murit in confruntarile dintre armata afgana si talibani

Peste 100 de persoane, printre care se afla si 35 de civili, au fost ucise in confruntarile armate violente dintre fortele armate afgane si insurgentii talibani, inregistrate in ultimele patru zile in provincia.

RAPORT ONU. 423 de morti in estul Ucrainei, din aprilie

423 de morti, civili si militari, s-au inregistrat, in perioada 15 aprilie-20 iunie,ca urmare a confruntarior dintre armata ucraineana si rebelii prorusi din estul Ucrainei, a indicat marti secretarul general adjunct al ONU pentru drepturile omului, Ivan Simonovic.

Insurgentii prorusi din Ucraina accepta un armistitiu temporar

Insurgentii prorusi din estul Ucrainei au decis sa accepte un armistitiu temporar, in cadrul planului de pace propus de Administratia Petro Porosenko. Ca reactie la armistitiul decretat de Kiev, ne angajam s.

Insurgentii prorusi din Ucraina accepta un armistitiu temporar

Insurgentii prorusi din estul Ucrainei au decis sa accepte un armistitiu temporar, in cadrul planului de pace propus de Administratia Petro Porosenko, anunta un lider separatist, citat de AFP. Ca reactie la.

Insurgentii prorusi din Ucraina accepta un armistitiu temporar

Insurgentii prorusi din estul Ucrainei au decis sa accepte un armistitiu temporar, in cadrul planului de pace propus de Administratia Petro Porosenko, anunta un lider separatist.

Kievul dezminte ca tirurile de la frontiera cu Rusia au fost lansate de armata ucraineana

Ministerul ucrainean al Apararii a dezmintit vineri seara ca armata ucraineana ar fi lansat tirurile care au atins teritoriul Rusiei, in urma carora a fost ranit un vames rus, relateaza agentia Interfax, citata de Mediafax.

Porosenko ii cere ajutorul Angelei Merkel pentru solutionarea conflictului din estul Ucrainei

Presedintele ucrainean Petro Porosenko a indemnat-o pe Angela Merkel, cancelarul Germaniei, sa-l ajute sa solutioneze conflictul din estul tarii, o zona devastata de o insurectie separatista prorusa, a.

Porosenko vrea ajutorul lui Merkel in solutionarea conflictului din estul Ucrainei

Presedintele ucrainean, miliardarul Petro Porosenko , a facut un apel la Angela Merkel si alti lideri ai lumii sa il ajute in solutionarea conflictului din estul tarii, zona afectata de insurectia prorusa, a anuntat luni serviciul de.

Porosenko ii cere ajutorul cancelarei Angela Merkel pentru solutionarea conflictului din estul Ucrainei

Presedintele ucrainean Petro Porosenko a indemnat-o pe Angela Merkel, cancelarul Germaniei, sa-l ajute sa solutioneze conflictul din estul tarii, o zona devastata de o insurectie separatista prorusa, a anuntat luni serviciul de presa al presedintiei.

Rebelii prorusi au doborat un elicopter militar ucrainean. Noua oameni AU MURIT

Un elicopter de transport apartinand armatei ucrainene a fost doborat marti de insurgenti prorusi, in zona Slaviansk, noua persoane aflate la bord murind in urma impactului cu solul. Elicopterul a fost.

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2198 seconds )