Libnet.ro
UNICEF

00:07

RAPORT ONU. 423 de morti in estul Ucrainei, din aprilie

România Liberă România Liberă,
RAPORT ONU. 423 de morti in estul Ucrainei, din aprilie

423 de morti, civili si militari, s-au inregistrat, in perioada 15 aprilie-20 iunie,ca urmare a confruntarior dintre armata ucraineana si rebelii prorusi din estul Ucrainei, a indicat marti secretarul general adjunct al ONU pentru drepturile omului, Ivan Simonovic. continuă pe România Liberă

Confruntarile dintre armata ucraineana si rebelii prorusi din estul Ucrainei au facut 423 de morti, din aprilie

Confruntarile dintre armata ucraineana si rebelii prorusi din estul Ucrainei au facut 423 de morti, civili si militari, in perioada 15 aprilie-20 iunie, a indicat marti secretarul general adjunct al ONU pentru.

Lavrov: Rusia este ingrijorata de intensificarea operatiunii militare in estul Ucrainei

Rusia se arata ingrijorata de intensificarea operatiunii militare in estul Ucrainei.

Cazacii, in spatele rapirii observatorilor OSCE in estul Ucrainei

Diplomatii occidentali au motive intemeiate sa creada ca separatistii cazaci se afla in spatele rapirii celor opt observatori OSCE, la sfarsitul lunii mai in estul Ucrainei, potrivit publicatiei germane Der Spiegel. Sursele jurnalistilor germani sustin ca liderul cazacilor din Duma de la Moscova are puterea de a decide eliberarea lor.

Porosenko ii cere ajutorul Angelei Merkel pentru solutionarea conflictului din estul Ucrainei

Presedintele ucrainean Petro Porosenko a indemnat-o pe Angela Merkel, cancelarul Germaniei, sa-l ajute sa solutioneze conflictul din estul tarii, o zona devastata de o insurectie separatista prorusa, a.

Porosenko vrea ajutorul lui Merkel in solutionarea conflictului din estul Ucrainei

Presedintele ucrainean, miliardarul Petro Porosenko , a facut un apel la Angela Merkel si alti lideri ai lumii sa il ajute in solutionarea conflictului din estul tarii, zona afectata de insurectia prorusa, a anuntat luni serviciul de.

Porosenko cere ajutorul lui Merkel pentru a solutiona conflictul din estul Ucrainei

Presedintele ucrainean Petro Porosenko a indemnat-o pe Angela Merkel, cancelarul Germaniei, sa-l ajute sa solutioneze conflictul din estul tarii, o zona devastata de o insurectie separatista prorusa, a anuntat luni serviciul de presa al presedintiei, relateaza AFP.

Porosenko ii cere ajutorul cancelarei Angela Merkel pentru solutionarea conflictului din estul Ucrainei

Presedintele ucrainean Petro Porosenko a indemnat-o pe Angela Merkel, cancelarul Germaniei, sa-l ajute sa solutioneze conflictul din estul tarii, o zona devastata de o insurectie separatista prorusa, a anuntat luni serviciul de presa al presedintiei.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2164 seconds )