Libnet.ro
UNICEF

11:30

Congo: Cel putin 37 de persoane au murit in urma deraierii unui tren

B1 B1,
Congo: Cel putin 37 de persoane au murit in urma deraierii unui tren

Cel putin 37 de persoane au murit, marti, in sud-estul Republicii Democrate Congo, in urma deraierii unui tren, potrivit AFP. Tragedia s-a petrecut in apropiere de Kamina, o localitate situata la circa 600 km de. continuă pe B1

China: Cel putin 13 morti in urma unei explozii la o mina de carbune

Cel putin 13 persoane au murit in urma unei explozii de gaze la o mina de carbune din provincia Yunnan din sud-vestul Chinei, au anuntat autoritatile locale.

Un avion pentru parasutisti s-a prabusit in Finlanda: Cel putin sapte persoane si-au pierdut viata in acest accident

Cel putin sapte persoane au murit duminica intr-un accident de avion pentru parasutisti amatori, anunta presa din Finlanda. Politia nu poate preciza momentan numarul exact al deceselor sau nationalitatea.

LIVE TEXT Ucraina: Cel putin doua persoane ucise intr-o confruntare in apropiere de Slaviansk, separatistii vorbesc de 5 morti/ Separatistii ii cer lui Putin sa intervina

Focuri de arma au fost trase, duminica dimineata, in apropierea unui punct de control improvizat ridicat de separatistii pro-rusi langa orasul Slaviansk din estul Ucrainei, cel putin doua persoane fiind ucise. Separatistii au anuntat un bilant mai ridicat al victimelor, de cinci morti, afirmand ca au fost atacati de paramilitarii nationalisti ucraineni, relateaza Reuters. ---------------Ora 16:32 Separatistii care au preluat controlul asupra orasului Slaviansk ii cer lui Putin sa intervinaOra 15. 30 Separatistii pro-rusi au decretat interdictie de circulatie pe timpul noptiiOra 13. 30 Nationalistii ucraineni neaga ca au avut vreun rol in incident si dau vina pe Rusia.

LIVE TEXT VIDEO Ucraina: Cel putin doua persoane ucise intr-o confruntare in apropiere de Slaviansk, separatistii vorbesc de 5 morti/ Rusia se declara indignata si acuza Pravy Sektor de comiterea atacului, nationalistii ucraineni neaga orice implicare/ S

Focuri de arma au fost trase, duminica dimineata, in apropierea unui punct de control improvizat ridicat de separatistii pro-rusi langa orasul Slaviansk din estul Ucrainei, cel putin doua persoane fiind ucise. Separatistii au anuntat un bilant mai ridicat al victimelor, de cinci morti, afirmand ca au fost atacati de paramilitarii nationalisti ucraineni, relateaza Reuters. ---------------Ora 20:52 Serviciile de Securitate ucrainene sustin ca in spatele confruntarilor de la Slaviansk nu s-a aflat o organizatie ucraineanaOra 20:05 Lavrov: Provocarile din Slaviansk dovedesc faptul ca autoritatile de la Kiev nu sunt dispuse sa dezarmeze extremistii din estOra 18:58 Militantii prorusi sustin ca au luat legatura si discuta cu mediatorii OSCEOra 16:32 Separatistii care au preluat controlul asupra orasului Slaviansk ii cer lui Putin sa intervinaOra 15. 30 Separatistii pro-rusi au decretat interdictie de circulatie pe timpul noptiiOra 13. 30 Nationalistii ucraineni neaga ca au avut vreun rol in incident si dau vina pe RusiaOra 13. 20 Rusia se declara indignata de atacul armat comis in estul UcraineiOra 13. 00 Ministrul ucrainean de Interne merge in estul tarii pentru a inspecta trupele.

UPDATE Ucraina: Cel putin doua persoane ucise intr-o confruntare in apropiere de Slaviansk, separatistii vorbesc de 5 morti

Focuri de arma au fost trase, duminica dimineata, in apropierea unui punct de control improvizat ridicat de separatistii pro-rusi langa orasul Slaviansk din estul Ucrainei, cel putin doua persoane fiind ucise. Separatistii au anuntat un bilant mai ridicat al victimelor, de cinci morti, afirmand ca au fost atacati de paramilitarii nationalisti ucraineni, relateaza Reuters.

China: Cel putin 13 morti in urma unei explozii la o mina de carbune

Cel putin 13 persoane au murit in urma unei explozii de gaze la o mina de carbune din provincia Yunnan din sud-vestul Chinei. in momentul deflagratiei, in mina se aflau 56 de oameni. 42 de persoane au scapat nev.

Brazilia: Revolte la Copacabana soldate cu cel putin un mort

Cel putin o persoana a fost ucisa in cursul unei revolte care a izbucnit marti seara la Rio, intr-o favela din cartierul Copacabana, frecventat de turisti, dupa decesul unui dansator profesionist in circumstante neclare, relateaza AFP, citata de Mediafax.

ANOFM: Peste 3.700 de persoane vor urma programe de formare profesionala in luna mai

Peste 3. 700 de persoane vor urma programe de formare profesionala in luna mai, cand sunt programate 178 de cursuri, cei mai multi participanti urmand sa fie in Iasi, Bihor, Dolj si Hunedoara, informeaza, marti, Agentia Nationala pentru Ocuparea Fortei de Munca ANOFM).

Mircea Diaconu, despre credinta si familie: Cea mai importanta profesie pe lume, cel putin pentru mine, e cea de tata

La Punctul de intalnire, in prima zi de Paste, maestrul Mircea Diaconu a vorbit despre credinta, familie, normalitate si bun simt. Se spune ca cea mai importanta profesie pe lume, cel putin pentru mine, e cea.

Cel putin 30 de membri Al-Qaida au fost ucisi, intr-un atac cu avion fara pilot

Cel putin 30 de presupusi membri Al-Qaida au fost ucisi, iar multi altii au fost raniti intr-un atac cu un avion fara pilot, in sudul Yemenului, potrivit unui bilant prezentat de catre un reprezentant.

ştiri de la B1

actualitate, 11:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2175 seconds )