Libnet.ro
UNICEF

01:06

Conpet va plati CFR Marfa 58 mil. euro pentru transporturi de titei

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Conpet va plati CFR Marfa 58 mil. euro pentru transporturi de titei

Compania Conpet Ploiesti COTE) va plati CFR Marfa, in urmatorii patru ani, 255,1 milioane de lei aproape 58 milioane de euro) pentru transportul titeiului si produselor petroliere. continuă pe Wall-Street Ro

Business Report: Rusii propun o super-autostrada care sa lege Londra de New York; Trenuri de 400 de mil. de euro pentru Metrou. Spaniolii rup tacerea si dezvaluie informatii din oferta lor castigatoare; Prima generatie de cladiri post-criza

Un roman platit de noua ori mai prost ca un danez. Iata cati bani ai primi daca ai lucra in alta tara. Costurile orare pentru mana de lucru in UE. Petrom este subevaluata cu mai mult de 25% pe piata de capital. OMV Petrom se resimte in urma scaderii cotatiei internationale a titeiului, insa.

Conpet a incheiat cu CFR Marfa un contract de 255 milioane lei pentru transport titei

CFR Marfa va transporta, in urmatorii patru ani, titei si gazolina pentru Conpet, dupa ce companiile au incheiat un contract in valoare de 255,128 milioane lei.

BEI acorda inca 22,6 milioane euro pentru reabilitarea blocurilor

Banca Europeana de Investitii BEI) si Primaria Sectorului 1 al Capitalei au semnat, recent, un contract de finantare in valoare de 22,6 milioane euro, reprezentand a doua transa din imprumutul total de 136,5 milioane euro, pentru renovarea cladirilor rezidentiale din sector, a anuntat astazi banca, intr-un comunicat trimis redactiei.

Profitul Piraeus Bank Romania a scazut anul trecut la 2,1 mil. euro

Piraeus Bank Romania a avut anul trecut un profit brut de 2,1 milioane euro, fata de un castig de 3,3 milioane euro in 2013, la active de circa doua miliarde de euro.

GoodMills Romania ia un credit de 16 mil. euro de la BRD

Compania de morarit si panificatie GoodMills Romania fosta Titan) ia un credit de 16 milioane euro de la BRD si estimeaza pentru anul fiscal 2014-2015, care se va incheia la 30 septembrie, o crestere cu 4,7% a cifrei de afaceri, la 329,5 milioane lei.

Compania aeriana Lufthansa, despagubiri de 50.000 de euro pentru rudele celor ucisi in Alpii francezi

Rudele celor 150 de pasageri care au murit in accidentul produs in sudul Frantei, vor fi despagubiti cu pana la 50. 000 de euro de catre compania aeriana germana Lufthansa, potrivit Deutsche Welle, citat de.

actualitate, 01:06

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2122 seconds )