Libnet.ro
UNICEF

06:45

Consolidarea NATO si scutul antiracheta din Europa de Est, desemnate amenintari in noua doctrina militara rusa

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Consolidarea NATO si scutul antiracheta din Europa de Est, desemnate amenintari in noua doctrina militara rusa

Kremlinul a publicat vineri noua versiune a doctrinei militare a Rusiei, aprobata de presedintele Vladimir Putin, care desemneaza consolidarea capacitatilor NATO si proiectul scutului antiracheta din Europa de Est printre amenintarile la adresa securitatii tarii, relateaza AFP. Doctrina mentioneaza consolidarea capacitatilor ofensive ale NATO direct la frontierele ruse si masurile luate in vederea amplasarii unui sistem global de aparare antiracheta in Europa de Est. continuă pe Ziarul Bursa

Consolidarea NATO si scutul antiracheta din Europa de Est, desemnate AMENINTARI in noua doctrina militara rusa

Kremlinul a publicat vineri noua versiune a doctrinei militare a Rusiei, aprobata de presedintele Vladimir Putin, care desemneaza consolidarea capacitatilor NATO si proiectul scutului antiracheta din Europa de.

Consolidarea NATO si scutul antiracheta au fost desemnate amenintari in noua doctrina militara a Rusiei

Kremlinul a publicat vineri noua versiune a doctrinei militare a Rusiei, aprobata de presedintele Vladimir Putin, care desemneaza consolidarea capacitatilor NATO si proiectul scutului antiracheta din Europa de Est.

Noua doctrina militara a Rusiei: scutul antiracheta si consolidarea NATO sunt catalogate ca amenintari

Kremlinul a publicat vineri noua versiune a doctrinei militare a Rusiei, care desemneaza consolidarea capacitatilor NATO si proiectul scutului antiracheta din Europa de Est printre amenintarile la adresa securitatii tarii, relateaza AFP.

Viktor Orban acuza SUA de amestec in afacerile interne ale unor tari din Europa Centrala

Premierul ungar Viktor Orban a acuzat marti Statele Unite de amestec in afacerile interne ale unor tari din Europa Centrala, calificand drept pretext acuzatiile de coruptie lansate de Washington impotriva Budapestei.

Viktor Orban: Statele Unite actioneaza in mod activ in viata politica a unor tari din Europa Centrala

Premierul ungar Viktor Orban a acuzat, marti, Statele Unite, ca se amesteca in afacerile interne ale unor tari din Europa Centrala, relateaza AFP. Statele Unite nu se limiteaza sa intervina, ci actioneaza.

Viktor Orban acuza SUA de amestec in afacerile interne ale unor tari din Europa Centrala

Premierul ungar Viktor Orban a acuzat marti Statele Unite de amestec in afacerile interne ale unor tari din Europa Centrala, calificand drept pretext acuzatiile de coruptie lansate de Washington impotriva Budapestei, relateaza Mediafax,.

Ungaria: Viktor Orban acuza Statele Unite de ingerinta in afacerile interne ale tarilor din Europa centrala

Premierul ungar, Viktor Orban, a acuzat marti Statele Unite de ingerinta in afacerile interne ale tarilor din Europa centrala, calificand drept pretext acuzatiile de coruptie lansate de Washington impotriva Budapestei, scrie AFP.

Sase zile de avans continuu pe pietele din Europa

Bursele din Europa au urcat ieri, pentru a sasea zi consecutiv, cele mai importante castiguri fiind inregistrate in sectorul constructiilor.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 06:45

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2112 seconds )