Libnet.ro
UNICEF

06:15

Constanta: Un barbat deocamdata neidentificat a fost gasit mort intr-un fost bazin de inot

Adevărul Adevărul,
Constanta: Un barbat deocamdata neidentificat a fost gasit mort intr-un fost bazin de inot

Un barbat ramas deocamdata neidentificat a fost gasit mort, joi seara, intr-un fost bazin de inot din municipiul Constanta. Politistii spun ca pe corpul sau nu sunt urme de violenta, iar cauza decesului va fi stabilita in urma necropsiei. continuă pe Adevărul

Accident naval mortal in Delta Dunarii. Un barbat din Sulina a fost gasit mort in cabina ambarcatiunii

Un barbat de 50 de ani din localitatea Sulina a fost gasit mort in cabina unei ambarcatiuni care s-a ciocnit de o barja.

Un barbat a fost gasit mort intr-unbazin de inot. Descoperirea socanta a politistilor din Constanta

Un barbat ramas deocamdata neidentificat a fost gasit mort, joi seara, intr-un fost bazin de inot din municipiul Constanta. La fata locului s-au deplasat echipaje de politie, medicale si pompieri. Acestia .

VIDEO Un jurnalist al postului NTV lovit cu pumnul in fata in timp ce transmitea de Ziua Fortelor Aeriene Ruse a fost gasit mort la Moscova

Un reporter al postului NTV care a fost lovit anul trecut de catre un barbat in timp ce transmitea in direct de Ziua Fortelor Aeriene Ruse, incident ce a declansat un amplu scandal, a fost gasit mort la Moscova, scrie RIA Novosti.

Moarte suspecta in Maramures: Un cioban a fost gasit mort

Un barbat de 43 de ani a fost descoperit mort, marti, in apropierea comunei Giulesti din Maramures. Trupul fara suflare a fost transportat la morga Spitalului Judetean Baia Mare. Este vorba despre un.

Lantul tragediilor: A fost gasit MORT intr-un canton CFR, dupa ce fusese EVACUAT din propriul apartament (FOTO)

Descoperire macabra, duminica dimineata, intr-un canton CFR dezafectat, situat langa calea ferata din spatele Pietei Rusilor din Braila. Trupul neinsufletit al unui barbat a fost gasit pe nist.

Moarte suspecta in Vrancea: Un barbat a fost gasit decedat in propria casa

Un barbat a fost gasit mort in propria lui locuinta, iar un echipaj de ambulanta a sosit la fata locului, in urma unui apel la 112. Victima avea 42 de ani si era din comuna Slobozia Ciorasti. De.

TRAGEDIA momentului in Romania: S-a SINUCIS! Catalin Botezatu e in stare de SOC! A fost gasit in holul casei

Drama in showbiz-ul din Romania! Un cunoscut model a fost gasit mort in locuinta sa din Bucov, judetul Prahova,in jurul orei 6 dimineata. Tanarul s-ar fi sinucis. Modelul Constantin Toma s-a sinucis .

Roman gasit mort dupa inundatiile din Italia

Un barbat de origine romana a fost gasit decedat in orasul Vicenza, unul dintre cele mai afectate de ploile torentiale din ultimele zile, informeaza Vicenza Today. Autoritatile italiene au refuzat sa dea.

Un constantean trebuie sa dovedeasca n instanta ca e viu dupa ce a fost declarat mort la Arad / Ion Faraon: Nu am mai fost prin Arad de peste 40 de ani

Un barbat de 70 de ani, din comuna Valu lui Traian, judetul Constanta, a fost declarat mort, in Arad, desi acesta spune ca nu a mai ajuns in vestul tarii de peste 40 de ani. Pentru a putea beneficia de pensie, constanteanul trebuie sa apeleze la instanta si sa dovedeasca faptul ca este viu, relateaza Mediafax.

Descoperire socanta in Vrancea. A fost gasit fara viata intr-un parau

Un barbat in varsta de 60 de ani, din satul Feldioara, comuna Tanasoaia, a fost gasit decedat, luni dupa-amiaza, in albia unui parau din localitate, informeaza Inspectoratul de Politie Judetean IPJ).

ştiri de la Adevărul

actualitate, 06:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2064 seconds )