Libnet.ro
UNICEF

19:16

Accident naval mortal in Delta Dunarii. Un barbat din Sulina a fost gasit mort in cabina ambarcatiunii

Adevărul Adevărul,
Accident naval mortal in Delta Dunarii. Un barbat din Sulina a fost gasit mort in cabina ambarcatiunii

Un barbat de 50 de ani din localitatea Sulina a fost gasit mort in cabina unei ambarcatiuni care s-a ciocnit de o barja. continuă pe Adevărul

Accident teribil in Delta Dunarii: Un barbat a murit dupa ce s-a lovit cu ambarcatiunea de o barja

Tragedie marti noapte pe bratul Sulina al Dunarii! Un barbat a murit dupa ce ambarcatiunea in care se afla s-a izbit de o barja. Ambarcatiunea in care se afla acesta alaturi de un alt barbat se.

Delta Dunarii poate fi explorata virtual pe Google Maps

Delta Dunarii poate fi explorata virtual pe Google Maps incepand din aceasta saptamana, Delta Dunarii este disponibila in Street View pe Google Maps si poate fi parcursa de orice persoana din lume,.

VIDEO Delta Dunarii poate fi explorata virtual

Delta Dunarii este disponibila in Street View pe Google Maps, incepand din aceasta saptamana, si poate fi parcursa de orice persoana din lume cu o conexiune la internet.

Delta Dunarii poate fi explorata virtual pe Google Maps - VIDEO

Delta Dunarii este disponibila in Street View pe Google Maps, incepand din aceasta saptamana, si poate fi parcursa de orice persoana din lume cu o conexiune la internet. Un explorator virtual poate.

Delta Dunarii poate fi vizitata de oricine. Situl UNESCO a fost introdus in Street View

Delta Dunarii poate fi vizitata de orice persoana de pe glob incepand cu aceasta saptamana, fiindca este disponibila in Street View pe Google Maps. Delta este prezenta cu toate frumusetile.

Google iti arata Delta Dunarii prin Street View pe Google Maps

Daca ai vrut sa ajungi in Delta Dunarii, dar n-ai reusit, ai ocazia pe Google Maps prin Street View. Compania a anuntat disponibilitatea explorarii zonei. Google a anuntat pe 30 octombrie ca.

Incendiu devasator provocat de un barbat din Arad. Au ars 11 tone de porumb si 10 tone de fan (FOTO)

Un barbat din Arad a facut un foc in curtea sa pentru a pregati mancare pentru animale, dar valvataia s-a extins si a cuprins intreaga gospodarie, dar a amenintat si alte case. O problema majora a.

VIDEO Delta Dunarii, filmata de Google din caruta si de pe barcile pescarilor

Delta Dumarii se vede, incepand din aceasta saptamana, si virtual, pe Google Maps. Majoritatea traseelor turistice din Delta, precum si localitatile Mila 23, Sulinasau Letea pot fi vizitate cu StreetView.

Un barbat din Salaj isi batea cu bestialitate copiii. Ce le cerea dupa este si mai socant

Daniel Sabau 49 de ani) din Salaj a fost condamnat definitiv de catre Curtea de Apel Cluj pentru ca-si lovea copiii, apoi ii punea sa se bata intre ei. El va ispasi o pedeapsa de sase ani de.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 19:16

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2095 seconds )