Libnet.ro
UNICEF

00:07

Constanta: Un drum national si patru drumuri judetene raman inchise din cauza ninsorilor

B1 B1,
Constanta: Un drum national si patru drumuri judetene raman inchise din cauza ninsorilor

Un drum national si patru drumuri judetene din Constanta raman inchise, luni, din cauza ninsorilor de saptamana trecuta, relateaza Mediafax. Potrivit datelor furnizate de Comandamentul pentru Situatii de. continuă pe B1

Un drum national si patru drumuri judetene raman inchise.

Un drum national si patru dumuri judetene din Constanta sunt inchise in continuare, luni, din cauza ninsorilor de saptamana trecuta, iar 185 de apeluri au fost inregistrate la 112, in ultimele 24 de ore, de la persoane inzapezite sau care aveau nevoie de interventie medicala. Potrivit datelor furnizate de Comandamentul pentru Situatii de Urgenta al judetului Constanta, in prezent, sunt inchise circulatiei DN 3 Baneasa - Ostrov, patru drumuri judetene, respectiv DJ 226 Istria - Sinoe, DJ 226A .

Cinci drumuri judetene din Suceava, inchise circulatiei. Trei mii de locuinte, fara curent electric

Aproape trei mii de locuinte din judetul Suceava nu sunt alimentate cu energie electrica, duminica dimineata, iar cinci drumuri judetene au fost inchise circulatiei.

Patru drumuri natioanle sunt inchise luni din cauza conditiilor meteo

Patru drumuri nationale DN) din Moldova si din Dobrogea sunt inchise, luni dimineata, din cauza conditiilor meteo nefavorabile.

Patru drumuri nationale sunt inchise luni din cauza conditiilor meteo

Patru drumuri nationale DN) din Moldova si din Dobrogea sunt inchise, luni dimineata, din cauza conditiilor meteo nefavorabile.

Trei localitati din Teleorman au ramas izolate din cauza zapezii troienite. S-a luat decizia inchiderii a cinci drumuri judetene

Judetul Teleorman a iesit de sub incidenta codului portocaliu, dar zapada continua sa creeze probleme. Cinci drumuri judetene sunt blocate din cauza zapezii troienite pe sosea si trei localitati sunt izolate.

Patru drumuri din Teleorman sunt in continuare blocate

Desi judetul a iesit de sub avertizarea de cod portocaliu, patru drumuri sunt in continuare blocate pe anumite tronsoane. Drumarii dau vina pe vantul care a troienit zapada.

Probleme in trafic in judetul Constanta. Vedeti ce drumuri sunt in continuare inchise din cauza ninsorilor

Un drum national si patru dumuri judetene din Constanta sunt inchise in continuare, luni, din cauza ninsorilor de saptamana trecuta. 185 de apeluri au fost inregistrate la 112, in ultimele 24 de ore, de la.

Infotrafic: Patru drumuri nationale din Botosani si Constanta sunt inchise temporar

Patru tronsoane de drumuri nationale din judetele Botosani si Constanta sunt in continuare inchise, duminica seara, potrivit Centrului InfoTrafic al PolitieiRomane. Conform datelor centralizate la.

Circulatie inchisa temporar pe tronsoane din patru drumuri nationale din Botosani si Constanta

Circulatia rutiera este inchisa temporar, duminica seara, pe tronsoane din patru dumuri nationale din judetele Botosani si Constanta, in timp ce pe tronsonul Bucuresti - Fetesti al A2 este instituita restrictie de viteza de 50 km/h, informeaza Centrul.

Atentie, soferi! Circulatie inchisa temporar pe tronsoane din patru drumuri nationale din Botosani si Constanta

Potrivit ultimelor date furnizate de Centrul INFOTRAFIC al Politiei Romane, circulatia rutiera este inchisa temporar, duminica seara, pe tronsoane din patru dumuri nationale din judetele Botosani si Con.

ştiri de la B1

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2056 seconds )