Libnet.ro
UNICEF

19:30

Contestatia lui Sebastian Ghita, care vrea sa-si exercite functia de parlamentar, a fost RESPINSA

România Liberă România Liberă,
Contestatia lui Sebastian Ghita, care vrea sa-si exercite functia de parlamentar, a fost RESPINSA

Contestatia lui Sebastian Ghita, privind interdictia de a-si exercita functia de parlamentar si de a parasi Ploiestiul, a fost respinsa. continuă pe România Liberă

Sebastian Ghita se apara cu arma sa preferata: diversiunea. Cum il trage Ghita pe Ponta in razboiul sau cu Justitia

In incercarea de a arata ca este victima unui abuz al DNA si al serviciilor secrete, deputatul Sebastian Ghita, fata de care DNA a extins urmarirea penala, a lansat in spatul public mai multe teorii care nu au nicio legatura cu realitatea.

Sebastian Ghita, vedeta in presa internationala: jurnalistii straini scriu despre deputatul care a dat tigai pentru voturi

Presa internationala a scris despre cazul deputatului Sebastian Ghita, dupa ce acesta a fost acuzat de deturnare de fonduri europene si tentativa de corupere a alegatorilor. Mita electorala pe care Ghita este acuzat ca a oferit-o electoratului a constat inclusiv in tigai, scriu publicatiile straine.

DNA extinde urmarirea penala fata de deputatul PSD Sebastian Ghita. Noile acuzatii sunt in dosarul cumnatului lui Ponta. Ce spune Ghita

Deputatul Sebastian Ghita a ajuns la DNA Ploiesti miercuri dimineata, la ora 9. 30, el spunand ca saptamana trecuta a primit citatie sa se prezinte in fata procurorilor, ca nu stie de ce a fost chemat sau daca a fost extinsa urmarirea penala si ca spera sa nu se intample lucruri rele.

A luat legatura Sebastian Ghita cu Victor Ponta?

Inventivul Sebastian Ghita a gasit o modalitate prin care, in ciuda interdictiei primite de la procuror, sa comunice cu Victor Ponta si sa faca asta chiar in vazul lumii, prin intermediul celor doua televiziuni pe care PSD, potrivit informatiilor din mass-media, le controleaza - B1 TV si Romania TV.

Iulian Stanciu (NOD) si Bogdan Padiu (Teamnet) reactioneaza dupa ce DNA a pus sechestru pe conturile lui Sebastian Ghita

Mai multe companii au intrat in centrul atentiei dupa ce procurorii DNA au pus sechestru pe bunurile, actiunile si conturile lui Sebastian Ghita. Doua dintre firme, Network One Distribution NOD) si Teamnet, au reactionat imediat, in doua mesaje de.

STENOGRAME EXPLOZIVE. Sebastian Ghita: Tariceanu e un prost

Numele presedinlui Senatului, Calin Popescu Tariceanu, este vehiculat in dosarul grupului infractional organizat de la Prahova, in care, intre altii, sunt inculpati deputatii PSD Sebastian Ghita si Vlad Cosma, presedintele Consiliului Judetean Prahova, Mircea Cosma, precum si Iulian Hertanu, cumnatul premierului.

Sebastian Ghita reclama DNA la Parlament. De ce s-a suparat deputatul

Deputatul Sebastian Ghita a transmis miercuri o scrisoare adresata conducerii Camerei Deputatilor, prin care reclama un abuz al procurorilor DNA in dosarul in care este cercetat sub control judiciar. Biroul Permanent al Camerei a transmis documentul Comisiei juridice, care are termen de o saptamana sa redacteze un punct de vedere.

De ce cade Sebastian Ghita: l-au lasat serviciile din brate?

Deputatul Sebastian Ghita, cel care stie cum sa-l relaxeze pe Victor Ponta in Dubai si care pare sa fi avut mereu de partea sa oameni influenti din zona serviciilor secrete, este mirat ca prietenii lui de la SRI si de la DNA au permis sa fie pus sub atatea capete de acuzare.

PREMIERA. Confiscare EXTINSA pentru deputatul PSD Sebastian Ghita. Sechestre pe intreaga sa avere si pe conturile a 24 de apropiati si a 51 de firme

Sebastian Ghita, deputat PSD, este primul inculpat fata de care DNA aplica sechestre asiguratorii pentru ca, in cazul in care judecatorii decid condamnare, sa se poata recupera, prin CONFISCARE EXTINSA, prejudiciile savarsite prin grave infractiuni, valorile astfel obtinute fiind imprastiate prin firme, la rude si prieteni.

Sebastian Ghita: in Romania, cei care pierd alegerile prezidentiale sunt distrusi, umiliti, tarati prin procuraturi

Deputatul Sebastian Ghita a spus, miercuri, la iesirea de la DNA Ploiesti, dupa ce a fost pus sub control judiciar pentru 60 de zile, in dosarul cumnatului lui Victor Ponta, Iulian Hertanu, ca o parte din dosarul sau se refera la alegerile prezidentiale din noiembrie 2014.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 19:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2701 seconds )