Libnet.ro
UNICEF

07:45

PREMIERA. Confiscare EXTINSA pentru deputatul PSD Sebastian Ghita. Sechestre pe intreaga sa avere si pe conturile a 24 de apropiati si a 51 de firme

România Liberă România Liberă,
PREMIERA. Confiscare EXTINSA pentru deputatul PSD Sebastian Ghita. Sechestre pe intreaga sa avere si pe conturile a 24 de apropiati si a 51 de firme

Sebastian Ghita, deputat PSD, este primul inculpat fata de care DNA aplica sechestre asiguratorii pentru ca, in cazul in care judecatorii decid condamnare, sa se poata recupera, prin CONFISCARE EXTINSA, prejudiciile savarsite prin grave infractiuni, valorile astfel obtinute fiind imprastiate prin firme, la rude si prieteni. continuă pe România Liberă

DNA extinde urmarirea penala fata de deputatul PSD Sebastian Ghita. Noile acuzatii sunt in dosarul cumnatului lui Ponta. Ce spune Ghita

Deputatul Sebastian Ghita a ajuns la DNA Ploiesti miercuri dimineata, la ora 9. 30, el spunand ca saptamana trecuta a primit citatie sa se prezinte in fata procurorilor, ca nu stie de ce a fost chemat sau daca a fost extinsa urmarirea penala si ca spera sa nu se intample lucruri rele.

STENOGRAME EXPLOZIVE. Sebastian Ghita: Tariceanu e un prost

Numele presedinlui Senatului, Calin Popescu Tariceanu, este vehiculat in dosarul grupului infractional organizat de la Prahova, in care, intre altii, sunt inculpati deputatii PSD Sebastian Ghita si Vlad Cosma, presedintele Consiliului Judetean Prahova, Mircea Cosma, precum si Iulian Hertanu, cumnatul premierului.

Sebastian Ghita, chemat la DNA Ploiesti. La audieri a sosit si cea mai bogata soacra din Romania, Flavia Ciocodei

Sebastian Ghita este asteptat in dimineata de miercuri, 24 iunie, la DNA Ploiesti. Deputatul PSD are citatie pentru audieri, in dosarul in care este anchetat si cumnatul premierului Victor Ponta, Iulian Hertanu. Procurorii au extins cercetarile.

DNA arata cum corupea Sebastian Ghita alegatorii: cu tigai cumparate de pe piata neagra

DNA a anuntat miercuri, intr-un comunicat de presa, ca a fost extinsa actiunea penala fata de Sebastian Ghita, pentru infractiunile de trafic de influenta, complicitate la schimbarea, fara respectarea.

Cum se apara Sebastian Ghita de acuzatiile procurorilor

Sebastian Ghita a declarat, miercuri, la intrarea la DNA Ploiesti, ca a primit o citatie saptamana trecuta, ca nu stie de ce a fost chemat si daca a fost extinsa urmarirea penala si ca spera sa nu se intample lucruri rele.

Reteaua Ghita - Ponta de capusat bani europeni. incoltiti, Ghita ameninta, iar Ponta fuge

Deputatul PSD Sebastian Ghita nu mai are acces la avere: DNA Ploiesti i-a pus sechestru pe tot ce are. in plus, procurorii au instituit sechestre asiguratorii si pe conturile a 24 de apropiati si a 51 de firme, printre care si Romania TV, in vederea aplicarii confiscarii speciale si a confiscarii extinse.

Sebastian Ghita reclama DNA la Parlament. De ce s-a suparat deputatul

Deputatul Sebastian Ghita a transmis miercuri o scrisoare adresata conducerii Camerei Deputatilor, prin care reclama un abuz al procurorilor DNA in dosarul in care este cercetat sub control judiciar. Biroul Permanent al Camerei a transmis documentul Comisiei juridice, care are termen de o saptamana sa redacteze un punct de vedere.

Ghita le CERE colegilor parlamentari sa reactioneze la decizia DNA extrem de grava si neconstitutionala

Deputatul PSD Sebastian Ghita le-a cerut parlamentarilor sa reactioneze la decizia DNA in cazul sau privind interzicerea exercitarii functiei de ales, intrucat decizia este extrem de grava, neconstitutionala si cu potentiale repercursiuni asupra democratiei in Romania.

Ghita le cere parlamentarilor sa reactioneze la decizia DNA in cazul sau privind interzicerea exercitarii functiei de deputat

Deputatul PSD Sebastian Ghita le solicita parlamentarilor, printr-o scrisoare, sa reactioneze la decizia DNA in cazul sau privind interzicerea exercitarii functiei de ales, sustinand ca aceasta i se pare o.

Sebastian Ghita, campanie electorala cu tigai contra voturi in 2012

Vremea pungilor electorale cu zahar si cu faina pare sa fi trecut in politica romaneasca. Procurorii DNA sustin ca deputatul Sebastian Ghita ar fi cumparat voturi pentru alegerea sa ca deputat in 2012.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 07:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2055 seconds )