Libnet.ro
UNICEF

16:45

Sebastian Ghita reclama DNA la Parlament. De ce s-a suparat deputatul

Adevărul Adevărul,
Sebastian Ghita reclama DNA la Parlament. De ce s-a suparat deputatul

Deputatul Sebastian Ghita a transmis miercuri o scrisoare adresata conducerii Camerei Deputatilor, prin care reclama un abuz al procurorilor DNA in dosarul in care este cercetat sub control judiciar. Biroul Permanent al Camerei a transmis documentul Comisiei juridice, care are termen de o saptamana sa redacteze un punct de vedere. continuă pe Adevărul

Sebastian Ghita, chemat la DNA Ploiesti. La audieri a sosit si cea mai bogata soacra din Romania, Flavia Ciocodei

Sebastian Ghita este asteptat in dimineata de miercuri, 24 iunie, la DNA Ploiesti. Deputatul PSD are citatie pentru audieri, in dosarul in care este anchetat si cumnatul premierului Victor Ponta, Iulian Hertanu. Procurorii au extins cercetarile.

DNA extinde urmarirea penala fata de deputatul PSD Sebastian Ghita. Noile acuzatii sunt in dosarul cumnatului lui Ponta. Ce spune Ghita

Deputatul Sebastian Ghita a ajuns la DNA Ploiesti miercuri dimineata, la ora 9. 30, el spunand ca saptamana trecuta a primit citatie sa se prezinte in fata procurorilor, ca nu stie de ce a fost chemat sau daca a fost extinsa urmarirea penala si ca spera sa nu se intample lucruri rele.

Procurorii DNA extind urmarirea penala impotriva lui Sebastian Ghita

Procurorii DNA extind urmarirea penala impotriva deputatului Sebastian Ghita, pentru noi fapte de coruptie comise de cand acesta este parlamentar, dar si inaintea mandatului, au declarat surse judiciare, precizand ca Ghita a fost citat sa se prezinte,.

Procurorii DNA extind urmarirea penala impotriva deputatului Sebastian Ghita

Procurorii DNA extind urmarirea penala impotriva deputatului Sebastian Ghita, pentru noi fapte de coruptie comise de cand acesta era parlamentar, dar si inaintea mandatului, au declarat surse judiciare, precizand ca Ghita a fost citat sa se prezinte in cursul zilei de astazi la DNA Ploiesti.

DNA: Sebastian Ghita nu mai poate exercita mandatul de deputat

Ghita, interdictie de a vorbi cu Victor Ponta * ACTUALIZARE 11:48 Procurorii DNA Ploiesti i-au interzis astazi lui Sebastian Ghita sa isi desfasoare activitatea in calitatea de deputat in Parlamentul Romaniei si, de asemenea, sa nu paraseasca localitatea Ploiesti.

DNA arata cum corupea Sebastian Ghita alegatorii: cu tigai cumparate de pe piata neagra

DNA a anuntat miercuri, intr-un comunicat de presa, ca a fost extinsa actiunea penala fata de Sebastian Ghita, pentru infractiunile de trafic de influenta, complicitate la schimbarea, fara respectarea.

Sebastian Ghita, despre extinderea urmaririi penale de catre DNA: Nu pot sa parasesc Ploiestiul timp de doua luni. Am interdictie sa vorbesc cu Victor Ponta. Voi face plangere la procurorul general (VIDEO)

DNA Ploiesti a anuntat miercuri ca extinde cercetarile in cazul lui Sebastian Ghita pentru spalarede bani, evaziune fiscala, corupere de alegatori si trafic de influenta, fapte comise inclusiv in perioada.

DNA: Sebastian Ghita NU poate parasi Ploiestiul si nu mai poate exercita functia de deputat. Declaratiile EXPLOZIVE ale deputatului

Parlamentarul Sebastian Ghita nu are voie sa-si desfasoare activitatea de deputat si sa paraseasca Ploiestiul, dupa ce a fost pus sub control judiciar pentru 60 de zile, in dosarul cumnatului lui Victor Ponta, Iulian Hertanu. DNA a extins, miercuri dimineata, urmarirea penala, pentru noi infractiuni de coruptie.

DNA extinde urmarirea penala impotriva deputatului Sebastian Ghita

DNA extinde urmarirea penala in cazul lui Sebastian Ghita in dosarul Hidro Prahova, iar perioada vizata este cea din mandatul de parlamentar si inainte de inceperea acestuia. Procurorii vor si extinderea.

Sebastian Ghita, despre Ponta: Nu il pot forta sa isi dea demisia

La iesirea de la sediul DNA Ploiesti, deputatul Sebastian Ghita a declarat ca nu il poate forta pe premierul Victor Ponta sa isi dea demisia. Parlamentarul a fost pus sub control judiciar pentru 60 de zile, in dosarul cumnatului lui Victor Ponta, Iulian Hertanu. DNA a extins, miercuri dimineata, urmarirea penala, pentru noi infractiuni de coruptie.

ştiri din Politica

ştiri de la Adevărul

actualitate, 16:45

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2159 seconds )