Libnet.ro
UNICEF

14:00

Contract fara licitatie pentru Statele Unite. Armata Romana cumpara rachete de 200 de milioane euro

România Liberă România Liberă,
Contract fara licitatie pentru Statele Unite. Armata Romana cumpara rachete de 200 de milioane euro

Congresul Statelor Unite urmeaza sa aprobe vanzarea catre Romania a unor instalatii de lansare de ra. continuă pe România Liberă

Coronavirus: Doua vaccinuri ar putea fi gata de autorizare in noiembrie in Statele Unite

Societatile americane Pfizer si Moderna intentioneaza sa faca o cerere de autorizare a vaccinurilor lor contra Covid-19 pana la sfarsitul lunii noiembrie in Statele Unite, ceea ce ar reprezenta un record absolut de viteza pentru dezvoltarea unui vaccin, la noua luni dupa primul mort de coronavirus in tara. Dar eventuala lansare a vaccinarii pana la Anul Nou va fi prea limitata pentru a opri epidemia, care este la al treilea val in Statele Unite, relateaza Le Figaro, citat de Rador.

Sase spioni rusi, inculpati in Statele Unite pentru atacuri cibernetice Serviciul de spionaj al Rusiei planuia sa saboteze si Jocurile Olimpice de la Tokyo

Sase agenti ai Serviciilor secrete rusesti au fost acuzati in Statele Unite de atacuri cibernetice globale, care au vizat reteaua electrica a Ucrainei, alegerile din Franta din 2017 si Jocurile Olimpice din 2018, a dezvaluit luni Departamentul de Justitie al Statelor Unite, relateaza AFP. Potrivit Reuters, GRU viza si sabotarea Jocurilor Olimpice de anul viitor de la Tokyo.

Ministrul Bogdan Aurescu, vizita in Statele Unite. Programul Visa Waiver, pe agenda discutiilor cu secretarul de stat Michael Pompeo

Ministrul de Externe, Bogdan Aurescu, va efectua, in perioada 19-20 octombrie, o vizita in Statele Unite ale Americii, la invitatia omologului sau american. in cadrul acesteia, Aurescu va avea, la Washington D.

FCSB se prabuseste. Pierderi financiare fara precedent pentru echipa lui Becali. Cat mai rezista

Perspectiva falimentului se intrevede din ce in ce mai serios pentru FCSB. Calificarea in grupele Europa League a fost ratata pentru al treilea an consecutiv. Si, in plus, nu fost vandut niciun jucator pentru a acoperi gaura din buget. Gigi Becali chiar anuntase ca viitorul echipei sale este sumbru, in cazul in care aceste doua .

Statele Unite avertizeaza Turcia sa nu activeze sistemul antiaerian S-400, cumparat din Rusia

Eventuala activare de catre Turcia a sistemului antiaerian rus S-400 risca sa aiba consecinte grave, a avertizat Departamentul de Stat american, dupa ce armata turca a efectuat un test balistic.

ANALIZA Vioara a doua in sondaje si fara niciun as in maneca - cum mai poate castiga Donald Trump alegerile?

Campania pentru alegerile prezidentiale din Statele Unite se pregateste sa intre pe ultima suta de metri. Aflat in urma in sondaje, cu prestatii cel putin indoielnice in dezbateri, fie cu Biden, fie cu alegatorii, Donald Trump a inceput sa transpire serios: cum ar mai putea sa ramana inca patru ani la Casa Alba?.

Statele Unite vor efectua prima executie federala a unei femei din ultimele sapte decenii

Departamentul de Justitie al Statelor Unite a anuntat vineri ca a programat prima executie federala a unei femei din ultimele sapte decenii. Lisa Montgomery, condamnata pentru o crima din 2004, va fi executata pe 8 decembrie, transmite Reuters.

IPhone 12 va suporta cea mai rapida versiune de 5G doar in Statele Unite

IPhone-urile vandute in Romania si in orice alta tara in afara Statelor Unite nu vor beneficia de cele mai mari viteze de 5G nici daca acestea pot fi atinse in cadrul retelelor locale, coform news. ro.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 14:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2972 seconds )