Libnet.ro
UNICEF

00:07

Convoiul liderului partidului opozitiei din Turcia, tinta unui atac armat (VIDEO)

B1 B1,
Convoiul liderului partidului opozitiei din Turcia, tinta unui atac armat (VIDEO)

Kemal K305;l305;cdaro287;lu, liderul Partidului Republican al Poporului, a fost tinta unui atac in nord-estul Turciei, potrivit stiripesurse. ro. Mai exact, s-a deschis focul asupra convoiului sau, in timp. continuă pe B1

Liderul opozitiei din Turcia, vizat de un asasinat

Turcia este un butoi cu pulbere si liderul opozitiei din tara a fost vizat, miercuri, de o tentativa de asasinat. Kemal Kilicdaroglu a scapat nevatamat din atacul revendicat de organizatia Partidului.

Exporturile catre Romania nu au fost afectate de incercarea de lovitura de stat din Turcia

Domnul Mehmet Buyukeksi, presedintele Adunarii Exportatorilor din Turcia TIM), ne-a vorbit, intr-un interviu realizat cu sprijinul companei Global Connection Media, despre situatia din tara sa in urma incercarii esuate de lovitura de stat, din luna iulie, respectiv despre relatiile comerciale cu Romania.

O firma din Turcia sustine ca a castigat licitatia pentru modernizarea fregatelor romanesti, iNAINTE ca Romania sa anunte rezultatul licitatiei

Firma Havelsan din Turcia sustine ca a castigat licitatia pentru modernizarea a doua fregate din dotarea Fortelor Navale ale Romaniei, desi Ministerul roman al Apararii nu a anuntat inca rezultatele acesteia.

Modernizarea fregatelor Regina Maria si Regele Ferdinand: O firma din Turcia sustine ca a castigat licitatia. Ministerul Apararii infirma: Licitatia este in faza de evaluare a ofertelor

Licitatia pentru modernizarea fregatelor de tip 22, F-221 Regele Ferdinand si F-222 Regina Maria, contract cu o valoare estimata la circa 840 de milioane de lei, este in etapa de evaluare a ofertelor, a transmis, la solicitarea HotNews. ro, Departamentul pentru Armament din cadrul Ministerului Apararii. Informatiile MApN vin in contextul in care firma turca Havelsam dintr-o asociere din care face parte si o firma romana) anunta in urma cu o luna ca este castigatoarea licitatiei.

Autorul atentului terorist din Turcia ce a dus la 51 de morti ar fi un adolescent cu varsta intre 12 si 14 ani

Atacul sinucigas ce a lovit o nunta din orasul turc Gaziantep, care a dus la 51 de morti si zeci de raniti, ar fi fost comis de un adolescent cu varsta intre 12 si 14 ani, care era afiliat Statului Is.

ştiri de la B1

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,21 seconds )