Libnet.ro
UNICEF

01:05

O firma din Turcia sustine ca a castigat licitatia pentru modernizarea fregatelor romanesti, iNAINTE ca Romania sa anunte rezultatul licitatiei

România Liberă România Liberă,
O firma din Turcia sustine ca a castigat licitatia pentru modernizarea fregatelor romanesti, iNAINTE ca Romania sa anunte rezultatul licitatiei

Firma Havelsan din Turcia sustine ca a castigat licitatia pentru modernizarea a doua fregate din dotarea Fortelor Navale ale Romaniei, desi Ministerul roman al Apararii nu a anuntat inca rezultatele acesteia. continuă pe România Liberă

Modernizarea fregatelor Regina Maria si Regele Ferdinand: O firma din Turcia sustine ca a castigat licitatia. Ministerul Apararii infirma: Licitatia este in faza de evaluare a ofertelor

Licitatia pentru modernizarea fregatelor de tip 22, F-221 Regele Ferdinand si F-222 Regina Maria, contract cu o valoare estimata la circa 840 de milioane de lei, este in etapa de evaluare a ofertelor, a transmis, la solicitarea HotNews. ro, Departamentul pentru Armament din cadrul Ministerului Apararii. Informatiile MApN vin in contextul in care firma turca Havelsam dintr-o asociere din care face parte si o firma romana) anunta in urma cu o luna ca este castigatoarea licitatiei.

Firma canadiana, abonata la bani publici. Din ultimul contract, castigat fara licitatie, compania a obtinut 15 milioane de euro (VIDEO)

O firma din Canada este abonata la banii publici din Romania pentru a furniza permise si certificate de inmatriculare, informeaza B1 TV. Ultima lovitura a costat statul roman 15 milioane de euro.

Turcia cere sprijinul Germaniei pentru reprimarea adeptilor lui Fethullah Gulen

Guvernul turc a trimis autoritatilor germane solicitari pentru 40 de perchezitii si trei extradari legate de presupusi sustinatori ai clericului Fethullah Gulen, acuzat de Ankara ca s-ar afla in spatele loviturii de stat esuate de luna trecuta din Turcia, scrie sambata revista Der Spiegel, relateaza Reuters, via Agerpres.

O nunta din Turcia s-a incheiat extrem de prost. Ce a urmat dupa ce o masina-capcana a explodat in apropiere - VIDEO

Nunta unui cuplu din Turcia s-a incheiat cum nu se putea mai prost dupa ce o masina-capcana a explodat in apropierea localului in care avea loc petrecerea, scrie Metro. Deflagratia a avut loc chiar in timp ce mirii.

Tanara-simbol a comunitatii LGTB din Turcia, gasita moarta la Istanbul (VIDEO)

Hande Kader, o tanara-simbol a comunitatii gay din Turcia, a fost gasita moarta la Istanbul. Potrivit presei locale, cadavrul acesteia prezenta urme de mutilare si arsuri, scrie Adevarul. Aceasta nu.

Romania si loviturile de stat din Turcia. Trecut si prezent (II). 1971 - un Memorandum pentru ,,apararea Republicii Turcia

Lovitura de stat din anul 1971 a survenit pe fundalul unei profunde crize politice. La 4 ianuarie 1971, Grigore Geamanu, ambasadorul Romaniei de la Ankara, a comunicat Bucurestiului ca ,tulburarile studentesti din centrele universitare ale Turciei, provocate de conflicte ideologice intre grupurile de stanga si de dreapta, au luat o forma grava, degenerand in adevarate acte de terorism in care sunt amestecate si elemente din afara universitatilor). Se arata ca, in fiecare zi, au loc ciocniri violente intre membrii Dev-Genc Tineretul revolutionar), care grupa ,tineretul studentesc revolutionar reformist gruparile de stanga) si Federatia nationala a studentilor turci, cuprinzand membrii organizatiilor de dreapta.

Autorul atentului terorist din Turcia ce a dus la 51 de morti ar fi un adolescent cu varsta intre 12 si 14 ani

Atacul sinucigas ce a lovit o nunta din orasul turc Gaziantep, care a dus la 51 de morti si zeci de raniti, ar fi fost comis de un adolescent cu varsta intre 12 si 14 ani, care era afiliat Statului Is.

Noi explicatii ale jurnalistului care a scris articolul despre mutarea focoaselor nucleare din Turcia in Romania

Jurnalistul Euractiv. com Georgi Gotev, care a publicat in urma cu o zi un material despre presupusa mutare a focoaselor nucleare americane la baza militara de la Deveselu, a explicat intr-un nou articol cum a ajuns sa scrie, aparandu-si decizia de a publica in ciuda dezmintirilor vehemente din partea ministrului de Externe, Mihnea Motoc, si a Departamentului de Stat al SUA.

Faze tari:O tanara din China sustine ca a intrat in a 18-a luna de sarcina. De ce nu a putut sa nasca pana acum;Un medic din Iasi are o colectie din obiecte inghitite de copii;Face curatenie in pielea goala cu 58 de euro pe ora

Un detinut din Penitenciarul Oradea a evadat vineri! Unde l-au gasit politistii, alaturi de sotie. Un detinut din Oradea a gandit o escapada. Un indian a ajuns la spital dupa ce a inghitit 40 de cutite pentru ca ii place gustul lor. Socul trait de medici. Un indian a fost operat de.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2175 seconds )