Libnet.ro
UNICEF

01:06

Convorbire telefonica Basescu-Porosenko pe tema situatiei din Ucraina

Adevărul Adevărul,
Convorbire telefonica Basescu-Porosenko pe tema situatiei din Ucraina

Presedintele Traian Basescu a avut vorbit la telefon cu omologul sau ucrainean Petro Porosenko, se arata intr-un comunicat al Presedintiei, in care se precizeaza ca Romania este ingrijorata de concentrarea unitatilor militare ruse la frontiera estica a Ucrainei. continuă pe Adevărul

Petro Porosenco i-a multumit lui Traian Basescu pentru sprijinul acordat de Romania

Presedintele Traian Basescu a avut vorbit la telefon cu omologul sau ucrainean Petro Porosenko, se arata intr-un comunicat al Presedintiei, in care se precizeaza ca Romania este ingrijorata de concentrarea unitatilor militare ruse la frontiera estica a Ucrainei.

Francois Hollande, ingrijorat pe tema situatiei din Fasia Gaza

Seful de stat francez, Francois Hollande, i-a exprimat presedintelui palestinian, Mahmoud Abbas, ingrijorarea pe tema situatiei din Fasia Gaza, apreciind ca escaladarea intre israelieni si palestinieni) trebuie sa inceteze, potrivit unui comunicat al presedintiei franceze.

Consiliului de Securitate ONU se reuneste de urgenta pe tema situatiei din Fasia Gaza

Consiliul de Securitate ONU va tine astazi o reuniune de urgenta pe tema situatiei din Fasia Gaza, a anuntat ieri presedintia rwandeza a Consiliului.

Reuniune de urgenta a Consiliului de Securitate ONU pe tema situatiei din Fasia Gaza

Consiliul de Securitate ONU va tine joi o reuniune de urgenta pe tema situatiei din Fasia Gaza, a anuntat miercuri presedintia rwandeza a Consiliului.

Reuniune de urgenta a Consiliului de Securitate ONU pe tema situatiei din Fasia Gaza

Consiliul de Securitate ONU va tine joi o reuniune de urgenta pe tema situatiei din Fasia Gaza, a anuntat miercuri presedintia rwandeza a Consiliului.

Convorbire telefonica Traian Basescu - Petro Poroshenco despre criza din Ucraina

Presedintele Traian Basescu a avut, sambata, o convorbire telefonica cu presedintele Ucrainei, Petro Poroshenco, la solicitarea partii ucrainene. Potrivit unui comunicat difuzat de Presedintie, liderul ucrainean i-a multumit lui Traian Basescu pentru sprijinul constant acordat de Romania mai ales in aceasta perioada dificila. In schimb, seful statului l-a asigurat pe Poroshenco de faptul ca Romania intelege si sustine deplin actiunile legitime ale autoritatilor pentru apararea integritatii teritoriale a Ucrainei.

Traian Basescu a discutat telefonic cu Petro Porosenco despre situatia din Ucraina

Traian Basescu si pre and sedintele Ucrainei, Petro Poro and senco, au avut astazi o convorbire telefonica la solicitarea par and tii ucrainene, in cadrul careia s-a discutat despre operatiunile din Donetk si Lugansk, anun and ta Administra and tia Preziden and tiala intru-un comunicat remis redac and tiei.

UE a adaugat alte 11 nume pe lista responsabililor ucrainieni si rusi sanctionati pe urma crizei din Ucraina

Alte 11 persoane au fost adaugat pe lista responsabililor pentru criza din Ucraina, a anuntat UE, vineri, scrie AFP. Pe lista se afla deja 61 de oficiali rusi sau ucrainieni ale calor averi au fost inghetate si.

Criza din Ucraina: Liderii separatistilor pro-rusi din Donetsk si Lugansk, pe lista celor supusi sanctiunilor UE

Principalii responsabili din republicile autoproclamate Donetsk si Lugansk au fost adaugati, sambata, de Uniunea Europeana pe lista personalitatilor ucrainene pro-ruse sanctionate pentru implicarea lor in conflictul ucrainean, informeaza AFP.

ştiri din Politica

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:06

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2192 seconds )