Libnet.ro
UNICEF

01:05

Copiii de aur ai Calarasiului. Topul celor mai buni sportivi de pe malul Borcei

Adevărul Adevărul,
Copiii de aur ai Calarasiului. Topul celor mai buni sportivi de pe malul Borcei

Canotaj, box, atletism si lupte sunt ramurile sportive in care tinerii pregatiti la Calarasi au facut performanta in 2014. Clubul Sportiv MunicipalCSM) a intocmit clasamentul campionilor, multi dintre ei facand parte deja din loturile nationale. continuă pe Adevărul

Topul celor mai neinspirate cadouri de Sarbatori

Pentru romani, topul celor mai neinspirate cadouri de Sarbatori este condus de produsele alimentare 61%), urmate de articolele de papetarie 47%) sau pestii de acvariu 43%), dar si de bani, in timp ce pe europeni ii deranjeaza si electrocasnicele si cosmeticele de baie, potrivit MasterCard.

TOPUL celor mai furate carti

Cartile scrise de Andreea Esca, Lucian Boia si Andrei Plesu, volume care s-au numarat printre bestsellerurile anului 2014, se afla si pe lista celor mai furate carti din librarii in acest an, potrivit unui studiu efectuat de librariile Humanitas. Din acest studiu, la care au participat echipele de inventar din 11 orase din tara, a rezultat ca romanii au fost mai cinstiti in 2014.

Ei sunt cei mai buni SPORTIVI DIN LUME in 2014

Academia de sport a SUA l-a desemnat pe tenismanul sarb Novak Djokovic cel mai bun sportiv al lumii in 2014, in timp ce premiul la feminin i-a revenit rusoaicei Maria Sarapova, relateaza agentiile internationale,.

Djokovic si Sarapova, cei mai buni sportivi din lume in 2014

Academia de sport a SUA l-a desemnat pe tenismanul sarb Novak Djokovic cel mai bun sportiv al lumii in 2014, in timp ce premiul la feminin i-a revenit rusoaicei Maria Sarapova, relateaza agentiile internationale.

Topul celor mai vizionate filme in Romania in anul 2014: Lupul de pe Wall Street conduce clasamentul

Cel mai vizionat film al anului din Romania este Lupul de pe Wallstreet. Aproape 300. 000 de romani au facut coada la cinema pentru a il vedea. Iar la distanta mica pe locul doi se afla pelicula Interstellar,.

Topul celor mai vizionate filme in cinematografele din Romania in 2014

Filmul Lupul de pe Wall Street/The Wolf of Wall Street, regizat de Martin Scorsese, cu Leonardo DiCaprio in rolul principal, s-a clasat pe primul loc in preferintele romanilor, cu aproape 300. 000 de spectatori in cinematografe in 2014.

Messi si Neymar devansati de un columbian in topul fotbalistilor sud-americani

Surpriza in clasamentul celor mai buni fotbalisti sud-americani intocmit la finalul anului 2014 de Asociatia Internationala a jurnalistilor sportivi din America de Sud.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2076 seconds )