Libnet.ro
UNICEF

13:30

Copil de 4 ani UCIS DE CAINI in capitala Romaniei. Informatia a facut inconjurul lumii

Antena3 Antena3,
Copil de 4 ani UCIS DE CAINI in capitala Romaniei. Informatia a facut inconjurul lumii

Tragedia petrecuta luni in apropierea parcului Tei din Capitala, cand un copil de patru ani a fost UCIS de o haita de maidanezi, a ajuns si in atentia presei internationale. Business Standard scrie ca pustiul. continuă pe Antena3

Mesajul mamei lui Ionut Anghel, copilul de 4 ani ucis de caini: Cum e garantata prin Constitutie integritatea fizica si psihica a unei persoane din moment ce haitele salbatice de bestii ucid fiinte lipsite de aparare!?!?

Andreea Felicia Anghel, mama lui Ionut Anghel, copilul in varsta de 4 ani ucis luni la pranz de o haita de caini maidanezi in zona Parcului Tei din Bucuresti, a postat un mesaj sfasietor pe Facebook: Sa citim putin Constitutia Romaniei.

Mihai Atanasoaei: PDL cere demisia lui Sorin Oprescu dupa ce un copil a fost ucis de caini in Capitala (VIDEO)

Mihai Atanasoaei a declarat, luni, in cadrul unei conferinte de presa, ca Partidul Democrat Liberal cere demisia primarului Capitalei,Sorin Oprescu, dupa ce un copil de patru ani a fost ucis de caini in.

Copilul de patru ani ucis de caini a fost inmormantat.

Ionut Anghel, copilul de patru ani care a murit dupa ce a fost muscat de caini vagabonzi in Capitala, a fost inmormantat, joi dupa-amiaza, la Cimitirul Sfanta Vineri din sectorul 1, dupa ce cortegiul funerar a fost insotit, in drumul de la biserica, de zeci de persoane, informeaza Mediafax. Trupul copilului a fost depus la capela Bisericii Sfantul Gheorghe din Capitala, unde, pe langa rude si apropiati, au venit zeci de persoane, pentru a fi alaturi de familie si a aprinde o lumanare. Printre .

Marturia mamei unui copil de 6 ani, ucis de un caine maidanez

Tragedia din Capitala unde un copil de 4 ani a fost ucis de un caine maidanez nu este singulara. in luna martie a anului trecut, langa judetul Suceava, a avut loc o drama similara. Un copil in varsta de sase.

Un copil a fost UCIS DE CAINI, in Parcul Tei din Capitala

Un copil in varsta de patru ani a murit, luni, dupa ce a fost atacat de caini maidanezi in Parcul Tei, din Sectorul 2. O femeie a sunat la numarul de urgenta 112 si a anuntat ca nu-si mai gaseste unul.

Un copil a fost UCIS DE CAINI, in apropierea Parcului Tei din Capitala

Un copil in varsta de patru ani a murit, luni, dupa ce a fost atacat de caini maidanezi in apropierea Parcului Tei, din Sectorul 2. O femeie a sunat la numarul de urgenta 112 si a anuntat ca nu-si mai gases.

Traian Basescu: Am ramas marcat de drama lui Ionut. Ce splendoare de copil si ce se poate intampla

Presedintele Traian Basescu a declarat, miercuri, ca a ramas marcat de drama lui Ionut, baietelul de 4 ani ucis de caini in Capitala, relateaza Mediafax. Am ramas marcat de drama lui Ionut. Dupa ce am vazut ieri poza lui Ionut, sunt marcat ce splendoare de copil si ce se poate intampla, a afirmat presedintele Basescu.

LIVE TEXT Primarul general Sorin Oprescu face o declaratie de presa despre cazul copilului ucis de maidanezi

Primarul general Sorin Oprescu face o declaratie de presa de la ora 18. In ultimele trei zile edilul nu a fost de gasit desi un copil de patru ani a fost sfasiat de caini, iar institutia abilitata sa se ocupe de problema maidanezilor este primaria Capitalei. HotNews. ro transmite LIVE TEXT conferinta.

Bunica copilului ucis de caini a sunat dupa 20 de minute la 112. Ea venise prima oara in Parcul Tei cu nepotii

Bunica baiatului de patru ani ucis, luni, de caini, in apropierea Parcului Tei din Capitala, le-a povestit anchetatorilor ca a sunat la serviciul de urgente 112 dupa 20 de minute de la disparitia nepotilor sai, timp in care i-a asteptat sa se intoarca de la joaca, potrivit unor surse din Politie.

VIDEO Copilul ucis de caini arata ca o prada. Reactia medicului legist: E al treilea caz al meu de om ucis de caini, vreau sa trag un semnal de alarma

Medicul legist care a realizat autopsia copilului de 4 ani ucis luni de caini in Cartierul Tei din Bucuresti a declarat marti, intr-o conferinta de presa, ca trage un semnal de alarma asupra cazurilor frecvente de oameni muscati de caini: Copilul avea corpul plin de muscaturi. Arata ca o prada. Extrem de emotionat, medicul a declarat ca este deja cel de-al treilea sau caz de om muscat de caini in Bucuresti: Trebuie reconsiderat totul in legatura ca acesti caini. Nu se poate sa traim intr-un oras cu 60. 000 de maidanezi.

ştiri de la Antena3

actualitate, 13:30

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2193 seconds )