Libnet.ro
UNICEF

12:00

Copilul de patru ani ucis de caini a fost inmormantat.

România Liberă România Liberă,
Copilul de patru ani ucis de caini a fost inmormantat.

Ionut Anghel, copilul de patru ani care a murit dupa ce a fost muscat de caini vagabonzi in Capitala, a fost inmormantat, joi dupa-amiaza, la Cimitirul Sfanta Vineri din sectorul 1, dupa ce cortegiul funerar a fost insotit, in drumul de la biserica, de zeci de persoane, informeaza Mediafax. Trupul copilului a fost depus la capela Bisericii Sfantul Gheorghe din Capitala, unde, pe langa rude si apropiati, au venit zeci de persoane, pentru a fi alaturi de familie si a aprinde o lumanare. Printre . continuă pe România Liberă

Mesajul mamei lui Ionut Anghel, copilul de 4 ani ucis de caini: Cum e garantata prin Constitutie integritatea fizica si psihica a unei persoane din moment ce haitele salbatice de bestii ucid fiinte lipsite de aparare!?!?

Andreea Felicia Anghel, mama lui Ionut Anghel, copilul in varsta de 4 ani ucis luni la pranz de o haita de caini maidanezi in zona Parcului Tei din Bucuresti, a postat un mesaj sfasietor pe Facebook: Sa citim putin Constitutia Romaniei.

Ionut Anghel, copilul de 4 ani ucis de maidanezi, este inmormantat joi. Tatal lui Ionut: Cea mai mare pedeapsa pentru cei responsabili este sa rezolve problema cainilor. Nu au facut-o din cauza ca nu au avut interes sa o faca. Pe cei care au constiinta i

Ionut Anghel, copilul in varsta de 4 ani sfasiat de caini luni la pranz, in zona Parcului Tei din Bucuresti, este inmormantat joi. Intrebat de jurnalisti ce urmeaza sa faca dupa moartea lui Ionut, tatal copilului a spus ca nu stie si deocamdata se ocupa de inmormantare. Cea mai mare pedeapsa pentru cei responsabili este sa rezolve problema cainilor, a spus acesta, acuzand autoritatile ca nu au rezolvat problema animalelor de pe strazi din cauza ca nu au avut niciun interes sa o faca.

Ecaterina Andronescu, huiduita la inmormantarea lui Ionut Anghel, copilul de 4 ani ucis de maidanezi: Scapati de caini, nu-i lasati sa ne omoare copiii. Nu faceti nimic!

Ecaterina Andronescu PSD), fost ministru al Educatiei, a fost huiduita joi la inmormantarea lui Ionut Anghel, baietelul in varsta de 4 ani care a fost sfasiat, luni, de o haita de caini maidanezi in zona Parcului Tei din Bucuresti. Fostul ministru al Invatamantului, Ecaterina Andronescu si profesorul Anton Hadar au venit sa le transmita parintilor compasiunea lor, potrivit b365. ro. Ei au fost insa huiduti de participantii la inmormantarea baietelului - sute de oameni - care ii vad pe politicieni ca fiind principalii vinovati pentru nerezolvarea problemei cainilor vagabonzi. Un miting autorizat anti caini maidanezi si de solidaritate cu familia Anghel este programat vineri, intre orele 19:30 si 21:30, in Piata Romana din centrul Capitalei.

Primaria Sectorului 2: Vom face un control la firma pe terenul careia copilul de patru ani a fost ucis de caini

Primaria Sectorului 2 a anuntat ca va face un control la firma pe terenul careia copilul de patru ani a fost ucis de caini, dupa ce va fi identificat proprietarul, in conditiile in care in baza de date figureaza societatea Lacul Tei Laguna SRL, insa aceasta ar fi cedat o parte din teren, a declarat Anatol Albu.

Cinci caini erau pe Ionut. Bunica copilului ucis de maidanezi povesteste firul tragediei

Bunica baietelului de patru ani ucis de cainii vagabonzi a povestit firul evenimentul din ziua tragediei, miercuri, la emisiunea 100 de minute, de la Antena 3. Femeia a spus ca nepotul cel mai mare i-a spus.

Copil de 4 ani UCIS DE CAINI in capitala Romaniei. Informatia a facut inconjurul lumii

Tragedia petrecuta luni in apropierea parcului Tei din Capitala, cand un copil de patru ani a fost UCIS de o haita de maidanezi, a ajuns si in atentia presei internationale. Business Standard scrie ca pustiul.

Primarul general Sorin Oprescu va face o declaratie de presa, miercuri, incepand de la ora 18.00. Edilul a fost de negasit desi un copil de patru ani a fost sfasiat de caini

Primarul general Sorin Oprescu va face o declaratie de presa, miercuri, incepand de la ora 18. In ultimele trei zile edilul nu a fost de gasit desi un copil de patru ani a fost sfasiat de caini, iar institutia abilitata sa se ocupe de problema maidanezilor este primaria Capitalei. HotNews. ro va face LIVE TEXT de la conferinta.

Mesajul sfasietor al mamei copilului mancat de caini: Cum garanteaza Constitutia dreptul la viata!?

Andreea Felicia Anghel, mama lui Ionut, copilul de patru ani ucis de caini, luni, in Parcul Tei din Capitala, a postat pe contul personal de Facebook un mesaj impresionant despre dreptul la viata garantat de Constitutie.

Basescu: Am ramas marcat de drama lui Ionut

Presedintele Traian Basescu a declarat, miercuri, ca a ramas marcat de drama lui Ionut, baietelul de patru ani ucis de caini in Capitala.

UPDATE Un copil de patru ani a fost ucis de caini in zona Parcul Tei din Bucuresti/ Primaria Sectorului 2: Incidentul a avut loc pe un teren proprietate privata, nu in Parcul Tei

Un copil in varsta de patru ani a murit, luni, dupa ce a fost atacat de caini maidanezi in Parcul Tei, din Sectorul 2, iar fratele acestuia, de sase ani, a fost muscat de un picior, dar a reusit sa fuga si sa-si anunte bunica, au declarat oficiali din Politia Capitalei, potrivit Mediafax. Primaria Sectorului 2 a precizat ca incidentul a avut loc pe un teren proprietate privata din zona, nu in spatiul public din Parcul Tei.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 12:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2109 seconds )