Libnet.ro
UNICEF

06:15

Copilotul suspectat ca a prabusit avionul Germanwings suferea de depresie

România Liberă România Liberă,
Copilotul suspectat ca a prabusit avionul Germanwings suferea de depresie

Copilotul suspectat ca a prabusit intentionat avionul Germanwings a avut depresie si epuizare in anul 2009, motiv pentru care a intrerupt cursurile pentru licenta de pilot comercial, afirma cunoscuti conform Mediafax. continuă pe România Liberă

Copilotul suspectat ca a prabusit avionul Germanwings a suferit de epuizare si depresie

Andreas Lubitz, copilotul suspectat ca a prabusit intentionat avionul Germanwings, a suferit de epuizare si depresie in anul 2009, acesta fiind motivul pentru care intrerupsese cursurile pentru licenta de pilot.

Copilotul suspectat ca a prabusit intentionat avionul Germanwings a avut depresie si epuizare - presa

Copilotul suspectat ca a prabusit intentionat avionul Germanwings a avut depresie si epuizare in anul 2009, acesta fiind motivul pentru care intrerupsese cursurile pentru licenta de pilot comercial, afirma cunoscuti ai acestuia citati de presa germana.

Germanwings, ipoteza SOC: copilotul a prabusit avionul intentionat

Copilotul aeronavei Germanwings, care s-a prabusit marti in sudul Frantei, ar fi vrut sa distruga avionul, sustine procurorul orasului francez Marsilia, Brice Robin. Compania aeriana low-cost nu a furnizat detalii cu privire la identitatea.

Copilotul care ar fi prabusit INTENTIONAT avionul Germanwings locuia cu parintii

Copilotul care ar fi prabusit intentionat avionul Germanwings, Andreas Lubitz, a fost identificat ca fiind cetatean german si locuia impreuna cu parintii sai in Germania, in orasul Montabaur. Andreas.

Un fotbalist roman trebuia sa se afle in avionul Germanwings, prabusit in Franta

Un fotbalist roman, care evolueaza pentru echipa suedeza Dalkurd FF, Alin Stefan Vigariu, a fost la un pas sa urce in avionul Germanwings, prabusit in sud-estul Frantei. El se intorcea in Suedia, dupa un cantonament in Spania.

ULTIMELE IMAGINI cu avionul Germanwings, inainte de catastrofa aviatica. Asa a fost FILMAT inainte de prabusire

Un impatimit al aeronavelor a filmat cu doar o saptamana inainte de producerea tragediei aviatice avionul Germanwings, pe un aeroport din Hamburg. Filmarea a fost postata pe YouTube si a fost vazuta in doua.

Procuror: Copilotul a prabusit INTENTIONAT avionul Germanwings

Avionul care a cazut in Franta in urma cu doua zile ar fi fost prabusit intentionat, potrivit anchetatorilor. Informatiile detinute pana acum de procurori arata ca pilotul aeronavei a iesit.

Locuinta copilotului suspectat ca a prabusit intentionat avionul Germanwings, perchezitionata

Autoritatile germane au descins joi la locuinta din apropiere de Dusseldorf a copilotului avionului Germanwings, suspectat de prabusirea intentionata a aeronavei, informeaza Reuters. Procurorii si politistii.

Avionul Germanwings, care s-a prabusit in sudul Frantei, a avut o problema tehnica cu O ZI iNAINTE de accidentul aviatic

Avionul companiei Germanwings care s-a prabusit marti in Franta a avut problema tehnica cu trapa de la trenul de aterizare, a confirmat o purtatoare de cuvant de la Lufthansa, informeaza DPA, citat de.

Avionul Germanwings prabusit in Franta avea o vechime de 25 de ani

Avionul Airbus A320 care s-a prabusit marti in sudul Frantei, cu 148 de persoane la bord, a fost dat in folosinta la 29 noiembrie 1990, relateaza Les Echos, in pagina electronica. Prin urmare, avionul era.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 06:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2023 seconds )