Libnet.ro
UNICEF

14:45

Copilul de 2 ani din Floresti disparut o saptamana in urma a fost gasit inecat in raul Raut

Adevărul Adevărul,
Copilul de 2 ani din Floresti disparut o saptamana in urma a fost gasit inecat in raul Raut

La aproape o saptamana de la disparitie, copilul de doi ani din satul Bobulesti, raionul Floresti, a fost gasit marti, 16 mai. Cu toata ca initial a fost examinata versiunea rapirii, oamenii legi l-au gasit pe micut inecat in raul Raut, la o distanta de circa 10-15 kilometri de la locul unde era vazut ultima data. continuă pe Adevărul

Copilul de doi ani din Floresti, disparut o saptamana in urma, a fost gasit inecat in raul Raut

La aproape o saptamana de la disparitie, copilul de doi ani din satul Bobulesti, raionul Floresti, a fost gasit marti, 16 mai. Cu toata ca initial a fost examinata versiunea rapirii, oamenii legi l-au gasit pe micut inecat in raul Raut, la o distanta de circa 10-15 kilometri de la locul unde era vazut ultima data.

Nastase a fost si este omul cu care eu mi-am impartasit 50 de ani din viata. Si asa ramane. Tiriac a sarit in apararea prietenului sau cel mai bun

Dupa ce a fost criticat de presedintele WTA pentru ca l-a adus pe Ilie Nastase la festivitatea de premiere a turneului de la Madrid, Tiriac a tinut sa-i ia apararea bunului sau prieten. Eu mi-am facut.

O tanara de 20 de ani a MURIT dupa ce a fost lovita de un TAXIMETRIST! Politia apeleaza la MARTORI

O tanara de numai 20 de ani a murit dupa ce a fost lovita de un taximetrist. ingrozitorul accident s-a petrecut samata im Lake Road, Portsmouth, Hampshire, la ora 12:30. Femeia a murit pe lo.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 14:45

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2 seconds )