Libnet.ro
UNICEF

19:00

Corlatean: Exista discutii cu Marea Britanie privind eventuale investitii in domeniul energetic in Romania

Adevărul Adevărul,
Corlatean: Exista discutii cu Marea Britanie privind eventuale investitii in domeniul energetic in Romania

Ministrul Afacerilor Externe, Titus Corlatean, care se afla in vizita de lucru la Londra, a declarat ca Marea Britanie ar putea fi interesata sa investeasca in domeniul energiei in Romania. continuă pe Adevărul

Titus Corlatean, vizita de lucru in Marea Britanie

Ministrul afacerilor externe, Titus Corlatean, va efectua in perioada 10 -11 octombrie o vizita de lucru la Londra, la invitatia omologului sau britanic, William Hague, anunta Ministerul Afacerilor Externe, intr-un comunicat.

Titus Corlatean confirma: Marea Britanie va elimina restrictiile pe piata muncii pentru romani incepand cu 1 ianuarie 2014

Ministrul de Externe Titus Corlatean a declarat, in cadrul unei interventii telefonice in emisiunea La Ordinea Zilei de la Antena 3, ca Romania si Marea Britanie au semnat un parteneriat strategic care conteaza.

Marea Britanie si Romania vor coopera pentru a promova statul de drept si lupta impotriva coruptiei in Europa de Sud Est, declaratie comuna Titus Corlatean - William Hague

Marea Britanie si Romania vor coopera pentru a promova statul de drept si lupta impotriva coruptiei in Europa de Sud-Est, se arata intr-o declaratie comuna a ministrilor de externe britanic si roman, data publicitatii de Ministerul roman al Afacerilor Externe.

Vietile romanilor din Marea Britanie, ruinate de retorica inselatoare, spune ambasadorul Ion Jinga

Vietile si reputatia romanilor muncitori din Marea Britanie sunt ruinate de statistici inselatoare si de retorica sperietoare folosita intens, de la mass-media la politicieni, sustine ambasadorul roman la Londra, pe blogul sau de pe Huffington Post. Ambasadorul roman la Londra se implica activ in combaterea imaginii negative promovate de anumite factiuni politice sau mediatice din Regat, fata de romanii din Marea Britanie.

Locuri de MUNCA pentru romani in Marea Britanie, Germania si Norvegia.

Romanii care isi cauta de lucru ca ingineri, asistenti sociali, geologi si bucatari isi pot incerca norocul si in Marea Britanie, Irlanda, Germania, Norvegia si Finlanda, relateaza Mediafax. In Marea Britanie, sunt anuntate sase posturi vacante de senior asistent social, pentru persoane care sa lucreze cu copii, tineri si familiile lor - cazuri cu probleme complexe -, urmand sa se ocupe inclusiv de insotirea si reprezentarea persoanelor vulnerabile in justitie. Pentru ocuparea acestor posturi .

Credeai ca fura doar portofele? Doi romani au fost arestati in Marea Britanie pentru furt de guma de mestecat

Doi romani au fost arestati, saptamana aceasta, in Marea Britanie, dupa ce au furat cantitati uriase de guma de mestecat din magazine. ThisIsSouthDevon scrie ca arestarea acestora face parte dintr-o ancheta.

Doi romani au fost arestati in Marea Britanie pentru furt de guma de mestecat: Produsele erau folosite in Romania pe post de moneda pentru rest

Doi romani au fost arestati, in aceasta saptamana, in Marea Britanie, dupa ce au furat cantitati mari de guma de mestecat din magazine. Retinerea acestora face parte dintr-o ancheta mai ampla a politiei.

IntegralEdu: In jur de 25-27.000 de studenti romani invata in strainatate, in special in Marea Britanie, Olanda si Danemarca

Aproximativ 25-27. 000 de studenti romani invata la universitati din strainatate, iar statele preferate de acestia sunt Marea Britanie, Olanda si Danemarca, a declarat Svetlan Danev, directorul grupului de firme Integral si coordonator al World.

Ambasadorul Romaniei la Londra: in Marea Britanie s-a creat o cultura a vinei puse pe seama romanilor si bulgarilor

Est-europenii nu se bucura de o presa prea favorabila in Marea Britanie, mai multi factori precum dificultatile economice, masurile de austeritate si contextul electoral conducand la crearea unei culturi a.

Directorul MI5, ingrijorat de amenintarea islamistilor in Marea Britanie

Directorul serviciilor britanice de informatii MI5) a avertizat, ieri, ca in Marea Britanie se afla mii de islamisti extremisti care ii considera pe locuitorii tarii drept tinte legitime, transmite AFP.

ştiri din Politica

ştiri de la Adevărul

actualitate, 19:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2181 seconds )