Libnet.ro
UNICEF

23:30

Cornul unui mamut datand din era glaciara a fost descoperit in orasul Seattle

B1 B1,
Cornul unui mamut datand din era glaciara a fost descoperit in orasul Seattle

O echipa de muncitori efectuand lucrari de canalizare in orasul americanSeattle au descoperit cornul unui mamut datand din era glaciara, informeaza ABCNews. Fosila a fost descoperita marti, la o. continuă pe B1

Fildes de mamut din era glaciara, descoperit la Seattle.

Un fildes de mamut din era glaciara a fost descoperit marti, intr-un cartier din orasul Seattle SUA), de o echipa de muncitori ce efectua lucrari de canalizare, informeaza Reuters, citat de Mediafax. Potrivit paleontologilor de la Muzeul de cultura si istorie naturala Burke din Seattle, fosila descoperita marti dateaza din era glaciara. Descoperirea unui colt de mamut in cartierul, n. r. ) South Lake Union este o ocazie rara de a studia direct istoria naturala straveche din Seattle, a spus .

Angajat al unui ocol silvic din Arad, urmarit penal: Ar fi furat lemne in valoare de 300.000 lei

Un angajat al Ocolului Silvic Lipova din Arad, gestionar al depozitului de material lemnos, este urmarit penal dupa ce, timp de trei ani, ar fi furat lemne, cauzand institutiei un prejudiciu de peste 300. 000 de lei,.

Dragnea: Demisiile din Guvern au fost doar anuntate, nu si oficializate

Vicepremierul Liviu Dragnea a declarat, astazi, ca demisiile din Guvern au fost doar anuntate, nu si operationalizate sau oficializate.

ştiri din High-tech

ştiri de la B1

actualitate, 23:30

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,221 seconds )