Libnet.ro
UNICEF

13:30

CORONAVIRUS |Cel mai pesimist scenariu pentru Romania: Un milion de cazuri in septembrie

B1 B1,
CORONAVIRUS |Cel mai pesimist scenariu pentru Romania: Un milion de cazuri in septembrie

Romania se afla intr-o panta ascendenta a numarului de cazuri testate pozitiv pentru noul coronavirus, iar cresterea a fost cu 54,3% fata de saptamana trecuta. in aceste conditii, potrivit unei prognoze re. continuă pe B1

Reteta sos de usturoi cu suc de rosii. Prepara cel mai bun dressing pentru gratar

Mujdeiul de usturoi cu sos de rosii este un preparat ideal pentru gratar. Asadar, daca planuiti sa faceti un gratar in acest weekend, nu uitati si de acest dressing care va da savoare carnii fripte pe gratar. Reteta sos de usturoi cu suc de rosii Ingrediente sos de usturoi cu suc de rosii 2 capatani .

CORONAVIRUS. Un nou record negativ pentru Romania: 799 de noi imbolnaviri in 24 de ore. 273 de pacienti sunt internati la ATI si alti 17 au murit

Romania a depasit un nou record al infectarilor cu noul coronavirus. 799 de noi imbolnaviri au fost inregistrate in ultimele 24 de ore, din 18. 986 de teste prelucrate,potrivit datelor transmise de Grupul de.

Citu: Avem bani suficienti anul acesta. Suntem pregatiti pentru cel mai sumbru scenariu, dar nu vom taia de la investitii pentru dublarea alocatiilor

Ministrul Finantelor, Florin Citu, a tinut sa precizeze ca Romania are suficienti bani anul acesta pentru realizarea tuturor proiectelor pe care si le-a propus si ca nu va taia de la investitii pentru a putea dubla alocatiile.

Document intern CNSU. Prognoza neagra pentru Romania: 1 milion de cazuri active de COVID-19 in septembrie.Importanta distantarii sociale

Cel mai negru scenariu al unui document intern al Comitetului National pentru Situatii de Urgenta arata posibilitatea ca in luna septembrie Romania sa atinga pragul de un milion de cazuri active de COVID-19. Studiul vorbeste despre importanta distantarii sociale si subliniaza ca in contextul actual, la 1 august vom avea intre 20. 000 si 24. 000 de cazuri active.

EXCLUSIV Adriana Iliescu, in colaps! Pandemia de coronavirus a adus-o in pragul saraciei! Din ce a ajuns sa traiasca cea mai batrana mama din Romania

Adriana Iliescu isi marea veniturile dand meditatii elevilor, insa, in ultimele luni, ea nu a mai castigat niciun ban pe langa pensia de 2000 de lei si a ajuns sa isi duca traiul extrem de modest. Pandemia i-a luat cea mai importanta sursa de venit Ajunsa la venerabila varsta de 83 de ani, Adriana Iliescu, .

Florin Georgescu are cel mai mare salariu de la stat si doua pensii, din care una speciala. in 2017, prim-viceguvernatorul BNR se pronunta pentru impozitarea progresiva

Florin Georgescu, prim-viceguvernatorul BNR, pe langa faptul ca e pensionar special, mai are si cel mai mare salariu de bugetar din Romania. Potrivit celei mai recente declaratii de avere, depusa pe 15 iunie,.

Cel mai ciudat cimitir din Romania. Motivul pentru care sute de cranii umane sunt inmormantate in oale din lut

Potrivit arheologilor, artefactele sunt vechi de circa doua milenii. Descoperirea a dat mari batai de cap cercetatorilor, care multa vreme nu au reusit sa-si dea seama de ce a fost preferata o maniera atat de ciudata de inhumare.

CORONAVIRUS |Virgil Musta: Spitalul Victor Babes din Timisoara a ajuns in situatia dificila de a nu mai avea loc pentru pacientii infectati cu SARS-CoV-2 (VIDEO)

Virgil Musta, seful Sectiei de Boli Infectioase de la Spitalul Victor Babes din Timisoara, a declarat ca unitatea medicala a ajuns in situatia de a nu mai avea loc pentru pacientii infectati cu noul.

Ce nota a primit Ianis Hagi dupa golurile cu Lyon. A fost cel mai bun de pe teren

Ianis Hagi a stralucit in cea mai importanta partida amicala din presezon pentru Glasgow Rangers, 2-0 cu Lyon. Decarul nationalei Romaniei a marcat ambele goluri, in decurs de cinci minute, in poarta lui Ciprian Tatarusanu. Rangers a reusit sa se impuna in ciuda faptului ca a jucat cu un om in minus inca din prima .

Cel mai mare secret al lui Meghan Markle. Cum a ajuns sa se marite cu Printul Harry

Multi s-au intrebat de-a lungul timpului cum a reusit ca actrita Meghan Markle sa vina in atentia Printului Harry. Cum a ajuns sa se marite cu cel caruia i-a daruit un copil si care este secretul pe care putini l-au stiut pana acum? Care este cel mai mare secret al lui Meghan Markle? Meghan Markle .

ştiri de la B1

actualitate, 13:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2186 seconds )