Libnet.ro
UNICEF

11:15

Document intern CNSU. Prognoza neagra pentru Romania: 1 milion de cazuri active de COVID-19 in septembrie.Importanta distantarii sociale

Adevărul Adevărul,
Document intern CNSU. Prognoza neagra pentru Romania: 1 milion de cazuri active de COVID-19 in septembrie.Importanta distantarii sociale

Cel mai negru scenariu al unui document intern al Comitetului National pentru Situatii de Urgenta arata posibilitatea ca in luna septembrie Romania sa atinga pragul de un milion de cazuri active de COVID-19. Studiul vorbeste despre importanta distantarii sociale si subliniaza ca in contextul actual, la 1 august vom avea intre 20. 000 si 24. 000 de cazuri active. continuă pe Adevărul

CORONAVIRUS |Cel mai pesimist scenariu pentru Romania: Un milion de cazuri in septembrie

Romania se afla intr-o panta ascendenta a numarului de cazuri testate pozitiv pentru noul coronavirus, iar cresterea a fost cu 54,3% fata de saptamana trecuta. in aceste conditii, potrivit unei prognoze re.

Veste sumbra pentru Romania. Se intampla de la 14 septembrie

Romania se apropie cu pasi repezi de prognoza de infectare pentru luna august. Cresterea spectaculoasa a numarului de cazuri confirmate de COVID-19 reprezinta un motiv de ingrijorare atat pentru autoritati, cat si pentru cadrele medicale. Ieri a fost atins un nou record: 777 de cazuri in 24 de ore, dupa ce au fost efectuate aproape .

Prognoza ANM pentru vineri 17 iulie 2020. Weekendul vine cu temperaturi scazute

Suntem deja la jumatatea lunii iulie si, contrar perioadei in care ne aflam, ANM anunta pentru acest weekend temperaturi mai scazute decat norma intervalului anual. Prognoza ANM pentru vineri 17 iulie 2020 Astfel ca, pentru azi, 17 iulie, valorile termice vor fi mai scazute decat in mod caracteristic datei. ANM spune ca aceste temperaturi vor .

Digi24. Prognoza: Conditiile pentru starea de urgenta, indeplinite intre 1-3 august. Scenariu pesimist: un milion de cazuri in septembrie

Romania se afla intr-o crestere supra-exponentiala a cazurilor de coronavirus, in conditiile in care distantarea sociala a ajuns pana la nivelul lunii aprilie. Astfel, daca aceste conditii se pastreaza, Romania ar indeplini conditiile enuntate sa intre din nou in stare de urgenta la inceputul lunii august. Mai mult, un scenariu pesimist arata ca, in luna septembrie, vom ajunge la peste un milion de romani care au fost sau sunt infectati.

Prognoza neagra facuta de Guvern: Putem ajunge la 1.600 de cazuri zilnice de COVID in august

Luna august ar putea fi catrastrofala in ce priveste numarul cazurilor noi inregistrate cu coronavirus la noi in tara. O prognoza realizata de guvernul Romaniei in acest sens vorbeste de peste 1. 500 de cazuri de COVID-19 zilnice.

Prognoza meteo pentru urmatoarele patru saptamani: Ploi si temperaturi scazute

Administratia Nationala de Meteorologie ANM) a emis prognoza pentru urmatoarea luna. Potrivit meteorologilor, in perioada vor fi ploi in cea mai mare parte a tarii, iar temperaturile vor fi mai coborate.

Scenariu pesimist pentru Romania. Euro ar putea ajunge la 5,1 lei in 2021

Criza COVID-19 are un puternic efect negativ asupra economiei Romaniei. Impactul pentru primul trimestru al anului 2021 se anunta devastator, potrivit specialistilor. Analistii financiari sunt de parere.

CORONAVIRUS. Un nou record negativ pentru Romania: 799 de noi imbolnaviri in 24 de ore. 273 de pacienti sunt internati la ATI si alti 17 au murit

Romania a depasit un nou record al infectarilor cu noul coronavirus. 799 de noi imbolnaviri au fost inregistrate in ultimele 24 de ore, din 18. 986 de teste prelucrate,potrivit datelor transmise de Grupul de.

Klaus Iohannis, negocieri la sange la Consiliul European: Vrem sume consistente pentru Romania dupa criza COVID

Klaus Iohannis a anuntat negocieri la sange in Consiliul European. Presedintele a declarat ca se vede un scenariu pozitiv si va cere pentru tara noastra sume consistente de bani.

Negocieri complicate la Bruxelles pe banii UE. Iohannis: Sunt relativ optimist ca sumele pentru Romania vor fi consistente

Negocieri dure la Bruxelles pe banii din bugetul UE pentru urmatorii sapte ani si cei din fondul de relansare economica propus de Comisia Europeana. Liderii statelor membre se intalnesc intr-un consiliu extraordinar in care discutiile se anunta complicate, spune presedintele Klaus Iohannis, care nu exclude ca negocierile sa nu se finalizeze in aceasta etapa.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 11:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2058 seconds )