Libnet.ro
UNICEF

15:00

CORONAVIRUS. Klaus Iohannis, catre prefecti: Este o perioada extrem de complicata, insa pana acum am facut fata. Avem primele confirmari ca masurile au dat rezultate

B1 B1,
CORONAVIRUS. Klaus Iohannis, catre prefecti: Este o perioada extrem de complicata, insa pana acum am facut fata. Avem primele confirmari ca masurile au dat rezultate

Presedintele Klaus Iohannis a declarat, joi, in debutul videoconferintei cu prefectii, ca desi perioada actuala este extrem de complicata din punctul de vedere al situatiei epidemiologice, autoritatile au. continuă pe B1

Klaus Iohannis, catre prefecti: Nu deveniti sursa de stiri panicarde. Sa luam deciziile cu mintea limpede. Trebuie sa fim fiermi!

Presedintele Klaus Iohannis participa joi de la ora 13. 00 la Palatul Cotroceni la o videoconferinta pe tema gestionarii epidemiei de COVID-19. Printre participanti se regasesc premierul Ludovic Orban, ministrul Afacerilor Interne Marcel Vela, ministrul Sanatatii Nelu Tataru si seful Departamentului pentru Situatii de Urgenta Raed Arafat.

CORONAVIRUS |Klaus Iohannis: in Romania avem doua probleme grave: una de sanatate publica si una politica

Klaus Iohannis a declarat, marti, intr-o conferinta de presa, ca, in prezent, Romania se confrunta cu doua probleme grave, respectiv una de sanatate publica, cauzata de noul coronavirus, si una politica.

CORONAVIRUS |Klaus Iohannis, despre intentia Ungariei de a bloca planul european de redresare: S-a gasit azi o solutie pentru aprobarea acestuia

Klaus Iohannis a vorbit, marti, intr-o conferinta de presa sustinuta la Palatul Cotroceni, despre intentia Ungariei de a bloca planul european de redresare, mentionand ca astazi a fost gasita o solutie.

Mesajul lui Klaus Iohannis catre Joe Biden, noul presedinte al SUA

Presedintele Romaniei Klaus Iohannis i-a transmis, luni, un mesaj de felicitare presedintelui ales al SUA, Joe Biden, in care-i multumeste acestuia pentru contributia adusa parteneriatului strategic dintre Romania si SUA in perioada in care Biden a fost vicepresedinte SUA. Astept cu interes sa lucram impreuna, a mai afirmat Iohannis.

Presedintele Klaus Iohannis: Vaccinarea populatiei generale va avea loc probabil undeva in primavara spre vara

Presedintele Klaus Iohannis a declarat joi, in cadrul unei videoconferinte cu prefectii,ca este probabil ca populatia generala a Romaniei sa fie vaccinata impotriva noului coronavirus in primavara.

Klaus Iohannis: Se vor gasi locuri la ATI pentru pacientii cu COVID-19

Presedintele Klaus Iohannis a afirmat, marti, ca se vor gasi locuri de Terapie Intensiva pentru pacientii cu coronavirus, chiar daca este o cursa complicata, intrucat locurile se creeaza greu, iar pandemia se raspandeste repede.

Klaus Iohannis a convocat la Cotroceni o sedinta pe tema gestionarii epidemiei de coronavirus. Participa membri ai Guvernului si specialisti

Presedintele Klaus Iohannis i-a convocat marti, la Palatul Cotroceni, pe premierul Ludovic Orban, pe doi ministri si mai multi experti in sanatate, pentru o discutie despre gestionarea epidemiei de.

KLAUS IOHANNIS: Crearea unui consens pentru o Romanie digitala, inceputul unui drum catre o Romanie normala

Romania lucreaza intens la definitivarea unui Plan national de redresare si rezilienta, cu reforme si investitii care sa intareasca potentialul de crestere economica si sa sprijine in mod adecvat tranzitia verde si cea digitala, a afirmat, astazi, presedintele Klaus Iohannis, intr-un mesaj transmis la evenimentul Go Tech World 2020.

Mircea Badea ii face praf pe Klaus Iohannis si pe Ludovic Orban. Cum a ras de Guvernul Romaniei

Marti, prezentatorul TV Mircea Badea a postat un mesaj pe pagina lui de socializare, in care face referire la sedinta de evaluare si prezentare a masurilor in privinta gestionarii pandemiei de coronavirus, organizata de Klaus Iohannis. Mircea Badea ii face praf pe Klaus Iohannis si pe Ludovic Orban Presedintele Romaniei a anuntat ca, marti la .

Mircea Badea il ataca dur pe Klaus Iohannis. intrebarea ironica pe care a pus-o vedeta de la Antena 3

Prezentatorul in gura presei s-a intrebat in mod ironic, pe reteaua de socializare, de ce nu duc cazurile grave de bolnavi de coronavirus sa fie tratate in strainatate, asa cum cerea propaganda in cazul victimelor de la Colectiv. Numai ca, de data aceasta, Romania, chiar ia in calcul asa ceva, cu bolnavii de coronavirus, potrivit .

ştiri de la B1

actualitate, 15:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2253 seconds )