Libnet.ro
UNICEF

19:45

CORONAVIRUS |Ministerul Sanatatii a semnat o comanda pentru 9 milioane de vaccinuri CureVac (VIDEO)

B1 B1,
CORONAVIRUS |Ministerul Sanatatii a semnat o comanda pentru 9 milioane de vaccinuri CureVac (VIDEO)

Vlad Voiculescu a declarat, miercuri, la Guvern, ca Ministerul Sanatatii a semnat, zilele trecute, o comanda de inca 9 milioane de vaccinuri impotriva noului coronavirus de la compania germana. continuă pe B1

Ministerul Sanatatii a semnat o comanda pentru 9 milioane de vaccinuri CureVac

Ministerul Sanatatii a semnat, zilele trecute, o comanda de inca 9 milioane de vaccinuri anti-COVID-19 de la compania germana CureVac, a anuntat, astazi, la Guvern, ministrul Vlad Voiculescu, conform Agerpres.

Mai trebuie sa port masca daca m-am vaccinat? Raspunsul transmis de Ministerul Sanatatii

Este recomandata purtarea mastii de protectie si respectarea regulilor de distantare sociala chiar si dupa administrarea celei de-a doua doze de vaccin anti-Covid-19, precizeaza Ministerul Sanatatii intr-o informare transmisa duminica.

Ivermectina, avizata de Ministerul Sanatatii. Virgil Musta: Posibil sa fie medicament cu beneficii favorabile

Ministerul Sanatatii da unda verde Ivermectinei. Specialistii au spus ca medicamentul se poate folosi in studii clinice la fel ca si in celelalte tari. Presedintele Comisiei de Specialitate din cadrul Ministerului Sanatatii pe Boli Infectioase, Virgil Musta, a vorbit in exclusivitate la Antena 3 despre pasii facuti in acest moment pentru avizarea acestui medicament.

Ministerul Sanatatii va schimba formula de raportare a cazurilor COVID. DSU: Se vor lua in calcul si alti parametri, nu doar rata incidentei

Medicul Calin Alexandru, director in cadrul Departamentului pentru Situatii de Urgente DSU), a anuntat marti ca Ministerul Sanatatii pregateste o formula care sa evalueze mai bine situatia epidemiei de COVID-19 din Romania.

Incidenta, un indicator depasit. Ministerul Sanatatii vrea un algoritm mai exact de masurare a efectelor epidemiei

Ministerul Sanatatii lucreaza la un algoritm privind evolutia epidemiei de COVID-19 care va lua in calcul si alti parametri decat strict simpla incidenta a cazurilor de SARS-CoV-2 la nivelul unui judet, a declarat, marti, doctorul Calin Alexandru, director in cadrul Departamentului pentru Situatii de Urgente.

Anuntul zilei pentru cei care s-au vaccinat. Ministerul Sanatatii a stabilit totul despre purtarea mastii

Campanie de vaccinare este in plina desfasurare. Cei de peste 60 de ani sau cu boli cornice sunt pe lista de vaccinare. Daca pana acum nu s-a pus problema obligativitatii mastilor de preotectie dupa vaccinare, astazi Vlad Voiculescu a facut anuntul. Vlad Voiculescu recomanda purtarea mastilor dupa vaccinare Poblema purtarii mastilor de protectie, dupa vaccinare, .

MINISTERUL SANATATII: Masca de protectie trebuie purtata si dupa administrarea celei de-a doua doze de vaccin

Ministerul Sanatatii a transmis, duminica, o informare cu privire la faptul ca, si dupa administrarea celei de-a doua doze de vaccin anti-COVID, este recomandata purtarea mastii de protectie si respectarea regulilor de distantare sociala, transmite Agerpres.

Ministerul Sanatatii a dat unda verde Ivermectinei. Dr. Virgil Musta: Poate fi utilizata in studii clinice

Ministerul Sanatatii a dat unda verde Ivermectinei, medicamentul foarte ieftin, considerateficient in tratarea COVID-19. Specialistii in sanatate au declarat ca se poate utiliza in studii clinice in Ro.

Andreea Moldovan, secretar de stat la Ministerul Sanatatii: Testam mai putin decat este cazul. Vom creste capacitatea de testare

Andreea Moldovan, noul secretar de stat de la Ministerul Sanatatii, a anuntat joi, 27 ianuarie, faptul ca are drept prioritate cresterea capacitatii de testare in vederea unui management mai eficient al.

Dr. Rafila, atac la Ministerul Sanatatii: Lucrul acesta trebuie sa inceteze, iar ministerul sa-si faca treaba

Medicul Alexandru Rafila acuza Ministerul Sanatatii ca nu se implica in gandirea unei strategii de testare COVID care sa aduca cifrele aproape de cele reale, el sustinand ca peste tot in lume numarul bolnavilor creste, doar la noi arata ca ar scadea.

ştiri de la B1

actualitate, 19:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2125 seconds )