Libnet.ro
UNICEF

01:05

Andreea Moldovan, secretar de stat la Ministerul Sanatatii: Testam mai putin decat este cazul. Vom creste capacitatea de testare

B1 B1,
Andreea Moldovan, secretar de stat la Ministerul Sanatatii: Testam mai putin decat este cazul. Vom creste capacitatea de testare

Andreea Moldovan, noul secretar de stat de la Ministerul Sanatatii, a anuntat joi, 27 ianuarie, faptul ca are drept prioritate cresterea capacitatii de testare in vederea unui management mai eficient al. continuă pe B1

Andreea Moldovan: Studiile pe care se bazeaza utilizarea ivermectinei sunt, deocamdata, inconsistente din punct de vedere stiintific. Este un risc de a folosi astfel de medicamente in tratamentul COVID (VIDEO)

Andreea Moldovan, secretar de stat in Ministerul Sanatatii, spune ca in acest moment studiile privind eficienta ivermectinei in tratamentul COVID-19 sunt inconsistente, motiv pentru care nu este.

Andreea Moldovan, despre noile cazuri de infectare cu tulpina britanica: Doua dintre ele apartin focarului din scoala, al treilea nu este din acest focar Cate laboratoare de secventiere genetica exista acum in Romania (VIDEO)

Andreea Moldovan, secretar de stat din Ministerul Sanatatii, a facut o serie de precizari cu privire la cele trei noi cazuri de infectare cu noua tulpina de coronavirus, confirmate in Romania. Doi dintre.

Medic, despre prezenta in Romania a tulpinii SARS-CoV-2 din Marea Britanie: Purtatea mastii este mai importanta decat era acum cateva luni

Cele 9 persoane depistate pozitiv cu varianta B. a SARS-CoV-2 din Marea Britanie, desi nu au calatorit in strainatate, arata ca aceasta varianta a noului coronavirus se transmite extrem de usor, a declarat dr. Andreea Moldovan, secretar de stat in Ministerul Sanatatii. De aceea, spune medicul, purtarea mastii este mai importanta decat era acum cateva luni.

Secretar de stat: Ne testam mai putin decat ar fi cazul, dar cu siguranta raportam mai putin decat e cazul testele pozitive pentru COVID Elevii cu simptome vor fi testati cu teste antigen rapide

Ministerul Sanatatii vrea sa creasca numarul de teste pentru depistarea cazurilor de COVID-19 si discuta impreuna cu celelalte institutii implicate in lupta COVID despre noi indicatori de raportare privind testarea, a declarat miercuri secretarul de stat Andreea Moldovan. Am realizat cu totii ca ne testam poate mai putin decat ar fi cazul, dar cu siguranta raportam mai putin decat e cazul in ceea ce priveste testele pe care le avem pozitive, a spus ea.

Secretarul de stat Andreea Moldovan: Testarea va cuprinde elevii simptomatici, in ideea in care acestia vor ajunge totusi la scoala

Secretarul de stat din Ministerul Sanatatii Andreea Moldovan a explicat miercuri ca, in eventualitatea in care cursurile vor fi reluate in format fizic in scoli, incepand cu 8 februarie, elevii simptomatici.

VIDEOCONFERINTA BURSA - ELECTRICITATE PE PIATA LIBERA. FACTURA: CRESTE SAU SCADE? NICULAE HAVRILET, SECRETAR DE STAT, MINISTERUL ENERGIEI Consumatorii de energie electrica trebuie sa iasa din captivitatea serviciului universal

Piata libera nu este un deziderat politic, ci o lege a naturii * Numarul furnizorilor de energie va creste Preocuparea actuala din sectorul energiei electrice este ca toti consumatorii sa treaca pe piata concurentiala, iar cel mai important este ca acestia sa se elibereze de captivitate, potrivit lui Niculae Havrilet, secretar de stat in Ministerul Energiei.

Incidenta, un indicator depasit. Ministerul Sanatatii vrea un algoritm mai exact de masurare a efectelor epidemiei

Ministerul Sanatatii lucreaza la un algoritm privind evolutia epidemiei de COVID-19 care va lua in calcul si alti parametri decat strict simpla incidenta a cazurilor de SARS-CoV-2 la nivelul unui judet, a declarat, marti, doctorul Calin Alexandru, director in cadrul Departamentului pentru Situatii de Urgente.

Mai trebuie sa port masca daca m-am vaccinat? Raspunsul transmis de Ministerul Sanatatii

Este recomandata purtarea mastii de protectie si respectarea regulilor de distantare sociala chiar si dupa administrarea celei de-a doua doze de vaccin anti-Covid-19, precizeaza Ministerul Sanatatii intr-o informare transmisa duminica.

Ministerul Sanatatii va schimba formula de raportare a cazurilor COVID. DSU: Se vor lua in calcul si alti parametri, nu doar rata incidentei

Medicul Calin Alexandru, director in cadrul Departamentului pentru Situatii de Urgente DSU), a anuntat marti ca Ministerul Sanatatii pregateste o formula care sa evalueze mai bine situatia epidemiei de COVID-19 din Romania.

MINISTERUL SANATATII: Masca de protectie trebuie purtata si dupa administrarea celei de-a doua doze de vaccin

Ministerul Sanatatii a transmis, duminica, o informare cu privire la faptul ca, si dupa administrarea celei de-a doua doze de vaccin anti-COVID, este recomandata purtarea mastii de protectie si respectarea regulilor de distantare sociala, transmite Agerpres.

ştiri de la B1

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2207 seconds )