Libnet.ro
UNICEF

23:16

Coronavirus: Numarul cazurilor creste in Europa, cresteri alarmante si in Statele Unite

Hotnews Hotnews,
 Coronavirus: Numarul cazurilor creste in Europa, cresteri alarmante si in Statele Unite

Organizatia Mondiala a Sanatatii a avertizat joi Europa cu privire la faptul ca numarul noilor cazuri de contaminare incepe din nou sa creasca, chiar daca masurile de relaxare continua in statele europene, iar Parisul a redeschis astazi publicului emblematicul Turn Eiffel, dupa 104 zile, relateaza AFP. continuă pe Hotnews

Coronavirus in lume: Numarul infectiilor in Statele Unite se apropie de un nivel record Australia a inregistrat cele mai multe noi cazuri din ultimele doua luni

Numarul noilor infectii zilnice din Statele Unite se apropie de un nivel record, potrivit datelor raportate de Universitatea Johns Hopkins. Peste 35. 900 de noi cazuri de COVID-19 au fost inregistrate in 24 de ore, ridicand numarul total al contaminarilor pe teritoriul american la circa 2,4 milioane. Australia a raportat cea mai mare crestere a numarului de noi cazuri din ultimele doua luni, autoritatile anuntand desfasurarea de ambulante si centre de testare mobile precum si folosirea armatei pentru operatiuni de carantina in statul Victoria, epicentrul noilor infectii. ----------------------------------------------------------------------------------------------------------------20:21 Italia: Armata trimisa in apropiere de Napoli dupa ce sute de bulgari suspecti de Covid nu respecta izolarea18. 30: Coronavirus Italia: Un nou focar de Covid-19 la o companie de curierat17. 20: Coronavirus: Numarul cazurilor creste in Europa, cresteri alarmante si in Statele Unite.

Numarul cazurilor de imbolnavire este in scadere. 24.291 de cazuri in Romania si 1.523 de decese

Pana astazi, 22 iunie, pe teritoriul Romaniei, au fost confirmate 24. 291 de cazuri de persoane infectate cu virusul COVID 19 coronavirus). Dintre persoanele confirmate pozitiv, 17. 031 au fost declarate vindecate si externate.

Sare din nou peste 20 numarul cazurilor de COVID-19 raportate in 24 de ore la Buzau

Judetul Buzau inregistreaza un nou salt ingrijorator al numarului de imbolnaviri cu noul coronavirus. Potrivit Directiei de Sanatate Publica Buzau, in ultimele 24 de ore, in judet au mai fost confirmate 25 cazuri de infectare cu COVID-19.

Vrancea are 61 de decese din cauza noului coronavirus. Numarul persoanelor infectate se apropie de 1.000

Vrancea s-a aflat in ultima perioada in atentia autoritatilor sanitare, prin numarul mare de noi infectari cu Covid-19 inregistrate.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 23:16

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2103 seconds )