Libnet.ro
UNICEF

01:05

Coronavirus: Pandemia este sub control in Franta, afirma Consiliul Stiintific francez

Hotnews Hotnews,
 Coronavirus: Pandemia este sub control in Franta, afirma Consiliul Stiintific francez

Virusul se raspandeste la viteza redusa, a estimat vineri profesorul Jean-Francois Delfraissy, presedintele Consiliului Stiintific din Franta, doar 1. 000 de noi cazuri fiind inregistrate in fiecare zi iar cresterea zilnica a bilantului infectiilor a ajuns la 1,5%, cel mai scazut nivel de la izbucnirea pandemiei pe teritoriul francez, relateaza Les Echos. continuă pe Hotnews

Arafat: Iulie ar trebui sa fie o luna OK pentru a ne programa vacantele, daca situatia epidemiologica este sub control

Seful Departamentului pentru Situatii de Urgenta, Raed Arafat, a anuntat ca luna iulie ar trebui sa fie o luna ok pentru a ne programa vacantele, daca situatia epidemiologica este sub control. Secretarul de stat ii sfatuieste pe romani sa aleaga vacantele in tarile care sunt supuse cel mai putin riscului de imbolnavire cu virusul SARS-CoV-2.

Coronavirus. Franta anunta ca tine epidemia sub control

Epidemia de covid-19 este sub control in prezent in Franta, a anuntat vineri presedintele Consiliului Stiintific, profesorul Jean-Francois Delfraissy, relateaza AFP.

Arafat, despre cresterea numarului de infectari: Un semnal ca situatia nu e sub control. S-ar putea reveni la unele masuri

Cresterea abrupta a numarului de imbolnaviri de COVID-19 anuntata joi este un semnal ca situatia nu este sub control si ca am putea ajunge la o posibilitate pe care nimeni nu o vrea si anume sa fie obligatoriu sa se mai ia unele masuri, din nou, a declarat Raed Arafat, secretar de stat MAI, seful Departamentului pentru Situatii de Urgenta.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2113 seconds )