Libnet.ro
UNICEF

18:15

CORONAVIRUS |Priveghi cu sute de persoane intr-o localitate din Timis

B1 B1,
CORONAVIRUS |Priveghi cu sute de persoane intr-o localitate din Timis

In ciuda masurilor impuse in contextul pandemiei de coronavirus, sute de persoane participat la un priveghi, duminica seara, in localitatea Berini, comuna Sacosu Turcesc, Timis. Astfel ca, autoritatile nu. continuă pe B1

Cea mai mica localitate din Romania e saraca si imbatranita. Oamenii cumpara paine doar joia

Povestea celei mai sarace comune din Romania. Fara dispensar, fara scoala si fara cimitir. in Batrana Hunedoarei,capitala rurala a caselor parasite mai traiau anul trecut doar 98 de persoane. Iar in satul Piatra niciuna. Cea mai mica localitate din Romania e saraca si imbatranita Ursuleti de plus abandonati la ferestre, oale si cizme infipte in .

CORONAVIRUS |Hong Kong: Primul caz dovedit din lume de reinfectare cu COVID-19

Un barbat din Hong Kong, care initial a fost infectat cu noul coronavirus in martie si s-a recuperat complet, a fost reinfectat dupa mai mult de patru luni in urma unei calatorii in strainatate, au raportat ce.

Tanar de 18 ani, ucis de coronavirus! Este cea mai tanara victima din Romania

In buletinul de presa emis de Grupul de Comunicare Strategica, luni, este raportat si un deces la categoria de varsta 10-19 ani. Din primele informatii, se pare ca ar fi vorba despre un tanar de 18 ani, diagnosticat cu o afectiune oncologica.

ştiri de la B1

actualitate, 18:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2199 seconds )