Libnet.ro
UNICEF

07:00

Coronavirus in Romania: Patriarhia indeamna credinciosii sa isi organizeze in propriile locuinte un spatiu de rugaciune

Hotnews Hotnews,
 Coronavirus in Romania: Patriarhia indeamna credinciosii sa isi organizeze in propriile locuinte un spatiu de rugaciune

Patriarhia indeamna credinciosii, intrucat acestia nu pot participa fizic la slujbele din biserica, sa isi organizeze in propriile locuinte un spatiu de rugaciune cu icoane, Sfanta Scriptura Biblia), candela sau lumanare. continuă pe Hotnews

Coronavirus Romania: 15.000 de rezidenti ii vor ajuta de medicii din spitale

Rezidentii de la medicina de urgenta, boli infectioase si terapie intensiva isi vor intrerupe activitatile din specialitatile lor de baza si ii vor sprijini pe medicii din spitale si din Unitatile de Primiri Urgente, care preiau pacientii cu noul coornavirus, transmite Mediafax.

Coronavirus Romania: Primele trei decese, la 25 de zile dupa confirmarea primului caz de Covid-19 Noul bilant: 433 de cazuri

Primele trei decese din cauza coronavirusului au fost confirmate duminica in Romania. Primul deces din cauza coronavirusului de pe teritoriul Romaniei a fost confirmat duminica dimineata Este vorba despre un pacient care suferea si de cancer si care se intorsese din Franta in 6 martie. Al doilea deces a fost confirmat la pranz, intr-un spital din Bucuresti, iar un al treilea pacient infectat cu coronavirus a murit la Iasi. Bilantul infectarilor cu coronavirus in Romania a ajuns la 433, raportarea oficiala de duminica anuntand alte 66 de noi cazuri. 24 Al treilea deces in Romania din cauza coronavirusului14. 06 Care sunt mai afectate grupe de varsta13. 34 Opt romani din strainatate au murit de la inceputul pandemiei 13:03 Bilantul infectarilor cu coronavirus in Romania a ajuns la 43312. 50 Un al doilea deces confirmat - un pacient internat in Bucuresti21. 24 Autobuzele si tramvaiele din Iasi, verificate de Politie11. 54 Dosar penal si amenda pentru soferul din Maramures11. 24 O femeie din Bucuresti aflata in izolare a fugit pe geam din locuinta.

Coronavirus Romania: Cele mai afectate grupe de varsta INFOGRAFIC

Varsta medie a celor 433 de pacienti diagnosticati cu coronavirus in Romania pana duminica este de 41 de ani, arata datele transmise de Grupul de Comunicare Strategica. Cele mai multe imbolnariri, 26%, s-au inregistrat la grupele de varsta 30-39 de ani si 40-49 de ani, iar in randul persoanelor de peste 80 de ani s-a inregistrat un singur caz de infectare.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 07:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2177 seconds )