Libnet.ro
UNICEF

11:30

Coronavirus. Topul tarilor cu cele mai multe cazuri de COVID-19

B1 B1,
Coronavirus. Topul tarilor cu cele mai multe cazuri de COVID-19

Numarul infectiilor cu noul coronavirus a depasit pe 2 aprilie pragul psihologic de un milion, la nivel mondial. Pandemia afecteaza, in acest moment, 208 tari si teritorii din toata lumea, iar specialistii. continuă pe B1

Netflix are cele mai multe descarcari in primul trimestru din 2020. YouTube Kids, cea mai mare utilizare

Si YouTube sta foarte bine, generand 110 milioane de dolari prin aplicatie in aceeasi perioada, cele mai mari venituri intre aplicatiile de streaming la nivel global, potrivit unui raport intocmit de Apptopia si Braze, citat de Reuters.

Ludovic Orban: Cele mai multe pareri converg spre un varf al epidemiei intre 20 aprilie - 1 mai

Premierul Ludovic Orban a declarat ca specialistii sustin ca un varf al epidemiei de coronavirus, in Romania, ar putea avea loc in perioada 20 aprilie - 1 mai, dar ca autoritatile sunt pregatite sa ia masurile necesare.

Situatia pe judete a celor infectati cu coronavirus. Suceava se apropie de 1.000 de cazuri. Ce judete au cele mai mari probleme

Grupul de Comunicare Strategica a transmis o situatie centralizata a cazurilor de persoane infectate cu COVID-19 pe fiecare judet. Sursa citata arata cum a evoluat situatia privind pandemia de coronavirus in ultimele doua zile, in prezent cele mai multe cazuri fiind in Suceava, Bucuresti, Hunedoara si Arad.

Tara din Europa care are cele mai multe persoane testate si unde stiinta are prioritate in fata politicii

Islanda mizeaza pe depistarea contracronometru a contactilor unei persoane confirmate pozitiv pentru a lupta impotriva raspandirii coronavirusului in mica tara insulara, dar si pe stiinta. Cei situati in fruntea luptei sunt autoritatile civile si oamenii de stiinta, care coordoneaza raspunsurile, in timp ce politicienii au o prezenta secundara.

SUA, tara cu cele mai multe cazuri de coronavirus. Italia, tara cu cele mai multe decese. Bilantul la nivel mondial

Bilantul mondial al cazurilor pozitive de coronavirus trece de un milion, cel al deceselor a ajuns la 59,206, iar cel al persoanelor vindecate la 229,153.

UPDATE Coronavirus in Romania: Bilantul imbolnavirilor - 3.183 Cele mai multe cazuri noi raportate pana acum - 445

Bilantul imbolnavirilor cu coronavirus a ajuns la 3. 183 vineri, cu 445 de noi cazuri raportate in ultimele 24 de ore, conform Grupului de comunicare strategica.

Trei stiri pozitive legate de epidemia de coronavirus in Romania

252 de persoane s-au vindecat deja in Romania de coronavirus si au fost externate din spital. Cele mai multe cazuri de insanatosiri au fost inregistrate in Bucuresti 84), urmat de Timisoara 56). Informatia a fost comunicata, miercuri, de Grupul de Comunicare Strategica.

Coronavirus in Romania: Cele mai afectate judete Un singur judet fara niciun caz de COVID-19 Situatia pe judete

Bilantul imbolnavirilor cu coronavirus in Romania a ajuns la 2. 738, potrivit datelor publicate de Grupul de Comunicare Strategica joi la ora 13. Cele mai afectate judete sunt Suceava, cu 701 cazuri de COV-19, urmat de Brasov - 117, Constanta - 111, in timp ce in Capitala sunt 505 cazuri. in Harghita nu exista niciun caz de coronavirus, in timp ce Salaj si Tulcea sunt printre judetele cel mai putin afectate, cu 6 cazuri de imbolnavire.

278 cazuri noi raportate in ultimele 24 de ore. Bilantul persoanelor infectate cu noul coronavirus ajunge la 2.738

Numarul total al persoanelor infectate cu noul coronavirus in Romania a ajuns la 2738 dupa ce in ultimele 24 de ore au fost raportate alte 278 de cazuri noi. Cele mai multe cazuri se inregistreaza in judetul Suceava, 701 ti Bucuresi, 505. Nu mai putin de 94 de oameni infectati cu noul virus si-au pierdut viata. Numarul pacientilor internati la terapie intensiva a ajuns la 78.

Coronavirus in Romania: Bilantul imbolnavirilor - 2.738, cu 278 noi cazuri in ultimele 24 de ore De la debutul epidemiei, 267 de pacienti s-au vindecat

Alte 278 noi cazuri de coronavirus au fost inregistrate in Romania in ultimele 24 de ore, bilantul ajungand la 2. 738, potrivit datelor publicate de Grupul de Comunicare Strategica joi la ora 13. Pentru prima data, Grupul de comunicare strategica a publicat si o situatie pe judete, care arata ca cele mai multe cazuri - 701 - sunt la Suceava, urmat de Bucuresti, cu 505.

ştiri de la B1

actualitate, 11:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1987 seconds )