Libnet.ro
UNICEF

19:30

Cotatia aurului, la un nou record al ultimilor sase ani

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Cotatia aurului, la un nou record al ultimilor sase ani

Pretul aurului a atins ieri dimineata, pe pietele externe, un nou nivel record al ultimilor sase ani, din cauza incertitudinilor legate de escaladarea conflictului comercial dintre SUA si China, a protestelor violente din Hong Kong, a prabusirii monedei Argentinei, respectiv pe fondul reducerii dobanzilor de catre bancile centrale si al temerilor legate de incetinirea economiei mondiale. continuă pe Ziarul Bursa

Aurul, la cel mai ridicat nivel din ultimii sase ani

Pretul aurului a atins, in aceasta dimineata, cel mai ridicat nivel din ultimii sase ani, din cauza incertitudinilor legate de escaladarea conflictului comercial dintre SUA si China.

CEL MAI BUN PLASAMENT IN PERIOADA 1 - 8 AUGUST Pretul aurului atinge un nou record istoric la Bucuresti

Aurul salta peste 1. 500 de dolari pe piata internationala pe fondul intensificarii tensiunilor comerciale Cotatia aurului a marcat un salt de 4,77%, in intervalul 1 - 8 august, pretul gramului de aur atingand joi, 8 august, maximul istoric de 203,0148 lei, potrivit cotatiei BNR. Recordul anterior fusese consemnat miercuri, 7 august - 202,1739 lei, depasind recordul precedent, de 202,0812 lei, inregistrat in 5 octombrie 2012.

Youtuber african, rapus de malarie la doar sase ani

Darcy Irakoze, youtuber originar din Burundi, a murit la doar sase ani din cauza malariei. Copilul era popular in tara sa datorita materialelor de comedie pe care le prezenta, atat online, cat si in teatre, scrie BBC.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 19:30

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2177 seconds )