Libnet.ro
UNICEF

00:07

COVID-19. Raluca Turcan: Guvernul va cumpara un milion de teste rapide pentru simptomatici

B1 B1,
COVID-19. Raluca Turcan: Guvernul va cumpara un milion de teste rapide pentru simptomatici

Vicepremierul Raluca Turcan a declarat vineri, la Zalau, ca autoritatile vor achizitiona in perioada imediat urmatoare circa un milion de teste rapide pentru depistarea COVID-19, cu scopul de a scadea presiunea. continuă pe B1

Raluca Turcan: Guvernul a decis redeschiderea apelului pentru dotari si echipamente medicale

Vicepremierul Raluca Turcan a anuntat, joi, ca Guvernul a decis sa redeschida apelul pentru dotari si echipamente medicale. Liderul PNL a mkai precizat ca bugetul limita pentru contractare propus in cadrul.

RALUCA TURCAN: Guvernul a decis redeschiderea apelului pentru dotari si echipamente medicale

Guvernul a decis redeschiderea apelului pentru dotari si echipamente medicale, astfel incat IGSU, spitalele si institutele medicale de urgenta din anumite judete sa isi poata deconta din bani europeni investitiile in unitati medicale mobile, a anuntat vicepremierul Raluca Turcan.

TURCAN: in perioada urmatoare vom achiziona un milion de teste rapide pentru pacientii simptopatici

Vicepremierul Raluca Turcan a declarat azi, la Zalau, ca autoritatile vor achizitiona in perioada imediat urmatoare circa un milion de teste rapide pentru depistarea COVID-19, cu scopul de a scadea presiunea la nivelul unitatilor de primire urgenta UPU), conform Agerpres.

Medicul Tudor Ciuhodaru: Romania va putea beneficia de teste rapide cu finantare europeana. 15-22 de milioane de teste vor fi disponibile

Medicul Tudor Ciuhodaru sustine ca Romania va beneficia de teste rapide cu finantare europeana. intre 15 si 22 de milioane de teste rapide vor fi disponibile. ,,Romania va putea beneficia de teste rapide cu.

Reguli noi pentru suspectii de coronavirus: cei care au simptome vor face teste rapide la Unitatile de Primiri Urgente ale spitalelor

Reguli noi pentru suspectii de coronavirus, dar si pentru pacientii confirmati cu infectia, aprobate astazi printr-un Ordin al Ministerului Sanatatii. Marea noutate este ca cei care ajung la spital cu simptome specifice ale infectiei cu SARS-CoV2 vor face teste rapide in Unitatile de Primiri Urgente, pentru ca triajul sa poata fi facut mai usor. Testele rapide nu sunt recomandate pentru suspectii asimptomatici.

COVID-19. Primele teste rapide pe baza detectiei de antigen au ajuns in Romania

Primele teste rapide pe baza detectiei de antigen pentru diagnosticarea infectarii cu SarsCov2 au ajuns in Romania. Acestea sunt deocamdata singurele avizate de Organizatia Mondiala a Sanatatii.

Pandemia de COVID-19. UE aloca 100 de milioane de euro pentru cumpararea si distribuirea de teste rapide. Situatia la zi in cele mai afectate tari din Europa

Uniunea Europeana UE) urmeaza sa aloce 100 de milioane de euro in vederea cumpararii si distribuirii de teste rapide antigenice) de depistare a infectarii cu coronavirusul SARS-CoV-2, a anuntat miercuri presedinta Comisiei Europene CE) Ursula von der Leyen, care catalogat situatia drept foarte grava, transmite AFP.

UE aloca 100 de milioane de euro in vederea achizitionarii si distribuirii unor teste rapide Covid-19

Uniunea Europeana UE) urmeaza sa aloce 100 de milioane de euro in vederea cumpararii si distribuirii unor teste rapide antigenice), in vederea opririi unei noi intensificari a covid-19, a anuntat miercuri presedinta Comisiei Europene CE) Ursula von der Leyen, care catalogat situatia drept foarte grava, relateaza AFP si News. ro.

Raluca Turcan ii indeamna pe romani sa isi denunte vecinii petrecareti. Vicepremierul: Este o practica. Si nu doar in Romania

Vicepremierul Raluca Turcan indeamna oamenii sa sesizeze Politia in cazul in care vecinii organizeaza evenimente private cu participarea mai multor persoane decat prevad reglementarile guvernului pentru situatia actuala de pandemie. Ea spune ca amenzile nu reprezinta un scop in sine, dar ajuta la cresterea gradului de conformare.

Raluca Turcan calca pe urmele Vioricai Dancila: ce cuvant a inventat vicepremierul Romaniei VIDEO

Vicepremierul Romaniei, Raluca Turcan, a comis o gafa, luni seara, cand in timpul unui interviu a vorbit de romanii care nu sunt delationisti, termenul corect fiind delatori. in perioada in care era premier Viorica Dancila a inventat, la randul sau, cuvantul nagationalism.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2083 seconds )