Libnet.ro
UNICEF

23:45

Creste numarul cazurilor de COVID din Ministerul Sanatatii. inca un angajat, testat pozitiv

Antena3 Antena3,
Creste numarul cazurilor de COVID din Ministerul Sanatatii. inca un angajat, testat pozitiv

Inca un caz de coronavirus a fost confirmat in Ministerul Sanatatii, astfel ca numarul angajatilor cu COVID din aceasta institutie ajunge la cinci. continuă pe Antena3

CORONAVIRUS |Secretar de stat din Ministerul Sanatatii: in momentul de fata, sunt in jur de 1.000 de paturi de ATI alocate pentru pacientii cu SARS-CoV-2. Ce reprezinta, in schimb, o provocare foarte mare este personalul medical (VIDEO)

Secretarul de stat din Ministerul Sanatatii, Andrei Baciu, a declarat luni, in cadrul emisiunii Talk B1, cu Tudor Musat, ca Romania are, in acest moment, aproximativ 1. 000 de paturi de terapie intensiva.

Creste numarul imbolnavirilor cu coronavirus in Alba. inca 15 teste pozitive si 160 de persoane, cazuri active

Inca 15 noi cazuri de COVID-19 au fost confirmate in judet, potrivit datelor transmise luni, 17 august, de catre Directia de Sanatate Publica.

Al 5-lea caz de infectie cu coronavirus in Ministerul Sanatatii

Un nou caz de infectie cu coronavirus a fost confirmat astazi in Ministerul Sanatatii, numarul angajatilor infectati urcand, astfel, la 5. Angajatul diagnosticat cu COVID-19 are simptome si a fost internat in spital. Ministerul Sanatatii precizeaza ca angajatul confirmat astazi lucreaza intr-un alt departament decat cei 4 colegi ai sai testati pozitiv saptamana trecuta. Ancheta epidemiologica urmeaza sa stabileasca daca acest caz are legatura cu precedentele 4.

LUDOVIC ORBAN: Vom creste numarul de paturi la Matei Bals

Premierul Ludovic Orban a declarat ca numarul de paturi la terapie intensiva la Matei Bals va creste si ca a avut o discutie cu directorul de la Spitalul Universitar ca sa puna la dispozitie medici anestezisti si asistente, astfel incat sa poata fie puse in functiune paturile existente. El a adaugat ca la Spitalul Witting sunt in curs de amenajare 12 locuri la terapie intensiva si va creste numarul de locuri de terapie intensiva.

Ministerul Sanatatii a publicat masurile pentru inceperea scolii

Ministerul Sanatatii a publicat, in aceasta noapte, masurile pentru inceperea scolii, respectiv proiectul de ordin de ministru care contine masurile propuse impreuna cu Ministerul Sanatatii, in contextul pandemiei de coronavirus.

Ministerul Sanatatii: Dezbatere publica privind aprobarea listei bolilor infectocontagioase pentru care romanii vor fi obligati sa intre in izolarea

Ministerul Sanatatii pune in dezzbatere publica un proiect de Hotarare privind aprobarea unei listei de boli infectocontagioase. in baza acestui document, romanii sunt diagnosticati cu una dintre acestea, vor.

Ministerul Sanatatii: Masurile sanitare si de protectie pentru noul an scolar

Ministerul Sanatatii a publicat, marti seara, masurile pentru inceperea noului an scolar: distantare de minimum un metru intre elevi in clase sau separatoare transparente, purtarea mastilor de protectie si incurajarea copiilor sa evite interactiunea fizica, printre cele mai importante reglementari.

Ministerul Sanatatii a publicat proiectul cu masurile sanitare si de protectie necesare pentru inceperea scolii

Ministerul Sanatatii a publicat marti seara noapteaproiectulde ordin de ministrucare contine masurile care ar putea fi luate pentru inceperea scolii in siguranta de pe 14 septembrie. Potrivit.

Fara distantare, dar cu masca. Norme sanitare de incepere a scolii stabilite de Ministerul Sanatatii

Ministerul Sanatatii a finalizat normele sanitare care trebuie respectate odata cu inceperea scolilor si le-a transmis Ministerului Educatiei.

Coronavirus in Romania, 18 august 2020. Creste numarul romanilor care au murit de COVID in ultimele 24 de ore

Coronavirus in Romania, 18 august 2020. Un numar de 1. 014 noi cazuri de COVID-19 au fost raportate in ultimele 24 de ore din 21. 344 teste, ceea ce inseamna o rata de 4,75% pozitivare, in usoara scadere fata de pana acum, iar 45 de oameni au murit in acelasi interval, din cauza acestei maladii, anunta, marti, Grupul de Comunicare Strategica GCS).

ştiri de la Antena3

actualitate, 23:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1999 seconds )