Libnet.ro
UNICEF

16:45

CRIME iN SERIE LA CARACAL SURSE: Gheorghe Dinca va fi testat vineri cu aparatul poligraf

B1 B1,
CRIME iN SERIE LA CARACAL SURSE: Gheorghe Dinca va fi testat vineri cu aparatul poligraf

Gheorghe Dinca, principalul suspect in cazul disparitiei celor doua fete de la Caracal, va fi testat vineri cu aparatul poligraf, potrivit unor surse, citate de Agerpres. in acest sens, barbatul ar urma. continuă pe B1

CRIME iN SERIE iN CARACAL SURSE: Gheorghe Dinca a fost AUDIAT pentru o a PATRA VICTIMA

Detalii cutremuratoare ies la iveala in cazul Caracal. Gheorghe Dinca ar fi audiat si intr-un al patrulea dosar. Este vorba despre o crima petrecuta acum 20 de ani, scrie stiripeurse. ro.

Noi dezvaluiri in cazul Caracal. Criminalul Gheorghe Dinca, in casa ororilor pentru reconstituire

Gheorghe Dinca, criminalul din Caracal care si-a recunoscutambele crime, atat in cazul Alexandrei Macesanu, cat si al Luizei Melencu,este adus luni dimineata in casa ororilor pentru.

CRIME iN SERIE LA CARACAL Ce ar fi facut Gheorghe Dinca in prima parte a zilei de 25 iulie, in timp ce Alexandra cerea cu disperare ajutorul la 112

Apar noi informatii despre ce a facut Gheorghe Dinca in prima parte a zilei de 25 iulie, atunci cand Alexandra a sunat la 112 pentru a cere ajutorul autoritatilor, spunand ca a fost rapita, violata si este.

CRIME iN SERIE iN CARACAL Lui Gheorghe Dinca i s-a facut din nou RAU la audieri. Va fi dus la Spitalul Penitenciar Jilava

Audierea criminalului de la Caracal a fost intrerupta din nou, marti, dupa ce acestuia i s-a facut rau. Gheorghe Dincava fi dus la Spitalul Penitenciar Jilava, potrivit stirirpesurse. ro S-A TERMINAT!.

Gheorghe Dinca va fi dus vineri la sediul IGPR pentru testul cu aparatul poligraf - surse

Gheorghe Dinca, principalul suspect in cazul crimelor din Caracal, urmeaza sa fie dus vineri la sediul Inspectoratului General al Politiei Romane IGPR), pentru a fi supus testului cu aparatul poligraf, au declarat pentru Mediafax surse judiciare.

CRIME iN SERIE iN CARACAL SURSE: Telefonul unei fete ucise in 2015, gasit in locuinta lui Gheorghe Dinca. Barbatul ar fi cercetat intr-un al treilea dosar(VIDEO)

Gheorghe Dinca, barbatul care a recunoscut ca a ucis doua fete in Caracal, ar fi cercetat intr-un al treilea dosar, potrivit unor surse citate de B1 TV. Politistii ar fi gasit in locuinta acestuia.

Gheorghe Dinca va fi testat vineri cu aparatul poligraf

Gheorghe Dinca, acuzat de uciderea celor doua adolescente in Caracal, va fi dus vineri la sediul Inspectoratului General al Politiei Romane pentru a fi testat cu aparatul poligraf, au declarat surse.

Cazul Caracal: Gheorghe Dinca va fi testat vineri cu aparatul poligraf

Gheorghe Dinca, principalul suspect in cazul crimelor din Caracal, urmeaza sa fie dus vineri la sedi.

Surse: Gheorghe Dinca se afla la Craiova in ziua apelului la 112

CRIME iN SERIE iN CARACAL Ce spune seful DIICOT despre numerele de telefon ale unor POLITISTI si INTERLOPI, gasite in telefonul lui Gheorghe Dinca (VIDEO)

Noi scenarii in cazul Caracal. Surse apropiate anchetei spun ca in telefonul lui Gheorghe Dinca, criminalul Alexandrei si Luizei,au fost gasite numere ale unor politisti si interlopi. intrebat despre.

ştiri de la B1

actualitate, 16:45

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2082 seconds )