Libnet.ro
UNICEF

23:46

Criminalistii continua cercetarile la Caracal. Telefoanele lui Gheorghe Dinca vor fi expertizate

Adevărul Adevărul,
Criminalistii continua cercetarile la Caracal. Telefoanele lui Gheorghe Dinca vor fi expertizate

Echipa de ancheta a ajuns din nou, marti, 6 august 2019, la Caracal, la casa lui Gheorghe Dinca, barbatul de 66 ani suspectat ca le-a ucis si ulterior a incinerat trupurile Luizei Melencu 18 ani) si Alexandrei Macesanu 15 ani). continuă pe Adevărul

Anchetatorii continua cercetarile la locul crimei, in prezenta lui Gheorghe Dinca

DIICOT - structura centrala si specialistii Serviciului Omoruri din cadrul Politiei Capitalei au reluat cercetarile la fata locului, sambata, 3 august 2019. La Caracal, la locul crimei, se afla si principalul suspect, Gheorghe Dinca.

O noua zi de cercetari in Casa groazei. Criminalistii au revenit la locuinta lui Gheorghe Dinca

Politistii si procurorii au revenit, duminica dimineata, la casa lui Gherghe Dinca. Cu o zi in urma, anchetatorii au ridicat fragmente osoase si probe biologice. in cursul zilei de sambata, trei.

Cazul Caracal - Cercetarile continua in casa si curtea lui Gheorghe Dinca

Anchetatorii au reluat luni dimineata cercetarile pe proprietatea lui Gheorghe Dinca, aceasta fiind a patra zi in care politistii si procurorii incearca sa caute probe ale uciderii celor doua tinere, Luiza si Alexandra.

Alexandra a fost ucisa. Ancheta continua in Caracal, la casa lui Gheorghe Dinca

Ancheta continua, sambata, in Caracal, la casa lui Gheorghe Dinca, dupa ce familia Alexandrei Macesanu a fost anuntata ca fata lor a fost ucisa. Anchetatorii care s-au deplasat vineri, la Caracal,.

UPDATE Anchetatorii au reluat astazi verificarile in casa lui Gheorghe Dinca

Ancheta continua, sambata, la casa lui Gheorghe Dinca din Caracal, barbatul care a sustinut la audieri ca le-a ucis pe Alexandra, de 15 ani, si pe Luiza, de 18 ani. Sambata seara, familia Alexandrei a fost anuntata ca rezultatul testelor ADN efectuate de Institutul de Medicina Legala arata ca oasele gasite in casa lui Gheorghe Dinca apartin fetei de 15 ani care a sunat de 3 ori la 112, insa dupa un lung sir de erori anchetatorii au patruns in locuinta suspectului abia 19 ore mai tarziu. 15 Gheorghe Dinca a ajuns la casa groazei si participa la cercetari.

Noi descoperiri in Casa groazei. Ce au gasit anchetatorii in locuinta lui Gheorghe Dinca

Criminalistii care faccercetari in locuinta lui Gheorghe Dinca au gasit mai multe haine de dama si urme de sange pe lenjerie si pantaloni care ii apartin lui Gheorghe Dinca. Cu toate acestea, nu.

UPDATE: Anchetatorii s-au intors la casa lui Gheorghe Dinca pentru a cincea zi de perchezitii Noi cautari in padurea unde a fost gasit un sac cu oase si cenusa care ar apartine Luizei

Anchetatorii s-au intors marti dimineata, la locuinta din Caracal a lui Gheorghe Dinca, pentru a cincea zi de perchezitii. Cel care a recunoscut ca le-a ucis pe Alexandra Macesanu si Luiza Melencu a fost adus si el la perchezitii. 13 Avocatul familiei Luizei: Dinca este sfatuit de cineva. Vrea inchiderea cazului cu doua victimeUPDATE 10. 03 Noi cautari in padurea unde a fost gasit un sac cu oase si cenusa care ar apartine Luizei.

Gheorghe Dinca, la adresa anchetatorilor: Hai ca v-am plimbat destul, va duc unde am dus-o pe Luiza

Gheorghe Dinca a fost dus astazi de anchetatori in padurea din Caracal, aflata in apropiere de casa groazei, unde chiar el a marturisit ca a aruncat oseminte de-ale Luizei. Criminalistii au gasit.

Anchetatorii au gasit bucati dintr-un alt cadavru ars, aproape de casa lui Gheorghe Dinca din Caracal

Ancheta privind tragedia de la Caracal continua. Gheorghe Dinca a inceput sa coopereze, dar declaratiile sale sunt tot mai pline de mister, iar oamenii legii au gasit, acum, bucati dintr-un alt cadavru ars, in apropierea casei criminalului. Anchetatorii au gasit bucati dintr-un alt cadavru ars, aproape de casa lui Gheorghe Dinca Anchetatorii au descoperit noi .

A patra zi de cercetari in casa lui Gheorghe Dinca. Ce cauta anchetatorii

Anchetatori au reluat luni cercetarile in casa suspectului crimelor din Caracal, verificarile fiind demarate luni in prezenta lui Gheorghe Dinca.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 23:46

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2016 seconds )