Libnet.ro
UNICEF

01:05

Crin Antonescu: Curtea Constitutionala este o institutie infinit de penibila, rusinoasa in istoria Romaniei

Adevărul Adevărul,
Crin Antonescu: Curtea Constitutionala este o institutie infinit de penibila, rusinoasa in istoria Romaniei

Presedintele PNL, Crin Antonescu, a declarat miercuri seara ca revizuirea Constitutiei este necesara pentru a clarifica atributiile presedintelui, dar si pentru remedierea lucrurilor caraghioase prezente in lege si incurajate de Curtea Constitutionala care este, in opinia lui Antonescu, o institutie infinit de penibila, rusinoasa in istoria Romaniei. continuă pe Adevărul

LIVE TEXT Crin Antonescu despre programul de guvernare a USL: Nu este un program populist

Crin Antonescu presedintele Senatului invitat la Realitatea TV a discutat despre porgramul de guvernare a USL: Nu este un program populist. Este un program de cosens si incercam sa asezam temelia unei constructii care sa dureze.

LIVE TEXT Crin Antonescu despre programul de guvernare a USL: Nu este un program populist/ Presedintele nu va refuza nominalizarile noastre iar daca o va face va fi suspendat imediat

Crin Antonescu presedintele Senatului invitat la Realitatea TV a discutat despre porgramul de guvernare a USL: Nu este un program populist. Este un program de cosens si incercam sa asezam temelia unei constructii care sa dureze.

Crin Antonescu despre programul de guvernare a USL: Nu este un program populist/ Presedintele nu va refuza nominalizarile noastre iar daca o va face va fi suspendat imediat

Crin Antonescu presedintele Senatului invitat la Realitatea TV a discutat despre porgramul de guvernare a USL: Nu este un program populist. Este un program de consens si incercam sa asezam temelia unei constructii care sa dureze. A mai mentionat ca in cazul in care USL castiga alegerile din 9 decembrie iar presedintele Traian Basescu va refuza propunerile acesta va fi suspendat: Presedintele nu va refuza nominalizarile noastre iar daca o va face va fi suspendat imediat. HotNews. ro a transmis LIVE TEXT declaratiile presedintelui Senatului.

Declaratie SOCANTA a lui Crin Antonescu despre analfabeti si prostituati ...

Liderul PNL Crin Antonescu a declarat, la lansarea programului de guvernare al USL, ca Romania este compusa din toti oamenii sai, impreunandgenii si analfabeti, oameni de caracter si prostituati perpetui, potrivit Mediafax. Romania e compusa din toti. Romania impreuneaza in definitiv genii si analfabeti, oameni de caracter si prostituati perpetui. Romania ne aduna pe toti si noi ca politicieni trebuie sa lucram pentru proiectul unei natiuni care sa-i duca mereu pe cei mai buni sa lucreze .

Crin Antonescu: Romania impreuneaza genii si analfabeti, oameni de caracter si prostituati perpetui. Ponta, intrebat cum comenteaza: Hai, nu ma puneti in aceste situatii...

Liderul PNL, Crin Antonescu, a declarat joi seara, la lansarea programului de guvernare al USL, ca Romania este compusa din toti cetatenii sai, care impreuneaza in definitiv genii si analfabeti, oameni de caracter si prostituati perpetui, scrie Mediafax.

Crin Antonescu: Romania impreuneaza genii si analfabeti, oameni de caracter si prostituati perpetui

Romania este compusa din toti oamenii sai, impreunandgenii si analfabeti, oameni de caracter si prostituati perpetui, a declarat liderul PNL Crin Antonescu, joi seara, la lansarea programului de.

Ion Cristoiu, despre discursul lui Crin Antonescu privind prostituatii perpetui : Cred ca iesise de la un film XXX

Jurnalistul Ion Cristoiu a comentat joi seara, in emisiunea Ultimul cuvant, de pe B1 TV, discursul lui Crin Antonescu, privind prostituatii perpetui, rostit la lansarea programului USL, apreciind ca liderul.

Victor Ponta lauda discursul lui Crin Antonescu despre prostituatii perpetui: A fost un discurs foarte bun. Ne completam

Premierul Victor Ponta a laudat discursul partenerului sau de guvernare Crin Antonescu, pentru discursul privind prostituatii perpetui, rostit la lansarea programului USL. intrebat daca stie cine sunt.

Adriean Videanu: Crin Antonescu a mai fost parlamentar in Teleorman, dar nu a calcat 4 ani in judet. Oamenii ii vor rasplati dispretul

Liderul PDL Bucuresti, Adriean Videanu, a declarat joi seara, in emisiunea Sub semnul intrebarii, de pe B1 TV, ca presedintele PNL, Crin Antonescu, candidat la parlamentare intr-un colegiu din Teleorman, a.

Razboiul somnorosilor: Ponta sustine ca se trezeste mai greu decat Crin Antonescu

Victor Ponta a tinut sa demonteze un mit creat pe seama obiceiului presedintelui Senatului, Crin Antonescu, de a dormi mult, sustinand ca el doarme mai mult decat colegul sau. in ciuda da legendei publice,.

ştiri din Politica

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2238 seconds )